Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eindeloos veel stenen 11030

Met LEGO Classic Eindeloos veel stenen (11030) kunnen zowel kinderen als volwassenen hun eigen fantasiewereld bouwen.
Deze set bevat 1000 kleurrijke stenen in 10 verschillende kleuren, en biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te creëren.
Met gedrukte instructies, een bouwinspiratiemagazine en digitale bouwinstructies in de LEGO Builder app, is er altijd inspiratie te vinden.
Deze set is een geweldig cadeau voor jong en oud, en zorgt voor jarenlang speelplezier.
De LEGO stenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus bouwen kan met een gerust hart.

Waar is LEGO Eindeloos veel stenen 11030 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
1000
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11030
lego insiders punten icoon
450
punten

Bouw je eigen fantasiewereld met LEGO® Classic Eindeloos veel stenen (11030)! Deze waanzinnige set bevat maar liefst 1000 kleurrijke LEGO stenen in 10 verschillende vrolijke kleuren. Je kunt hiermee alles bouwen wat je maar kunt bedenken! Van een raceauto tot een wereldbol, van een bloem tot een gitaar en van een huis tot een papegaai. Alles is mogelijk met deze set!

Laat je creativiteit de vrije loop en word een ontwerper in de dop. Met de gedrukte instructies bouw je de mooiste modellen. Daarnaast vind je in de set een magazine vol met bouwinspiratie en suggesties voor jouw volgende bouwontwerp. En als dat nog niet genoeg is, kun je ook altijd de digitale versie van de bouwinstructies vinden in de LEGO Builder app.

Deze set is niet alleen geweldig voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook voor volwassenen die samen willen bouwen met hun kinderen. Zo kunnen jullie samen bouwplezier beleven en mijlpalen in de ontwikkeling van jullie kind delen. LEGO Classic 5+ speelgoed zit boordevol ideeën en inspiratie voor jong en oud.

Deze set is het perfecte cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid. Het biedt een kind jarenlang speelplezier en is gemaakt om lang mee te gaan. De eenvoudig te volgen handleiding met afbeeldingen maakt het bouwen makkelijk en leuk.

Zelfs als je nog nooit eerder met LEGO hebt gebouwd, kun je met deze set aan de slag. Bouwen aan vaardigheden is een belangrijke stap in de ontwikkeling en LEGO Classic sets geven jonge bouwers de kans om vrij te spelen en zichzelf creatief te uiten.

LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Kwaliteit en veiligheid staan voorop bij LEGO en daar kun je op bouwen!

Kortom, LEGO® Classic Eindeloos veel stenen (11030) is een geweldige set boordevol kleurrijke stenen, creatieve mogelijkheden en inspiratie voor jong en oud. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die dol is op bouwen, van jong tot oud!

Keywords: LEGO, Classic, Eindeloos veel stenen, bouwen, speelgoed, kinderen, creatief, ontwerpen, handleiding, veilig, kwaliteit, cadeau, inspiratie, bouwinstructies, gedrukt, digitaal, app, volwassenen, jong en oud, mijlpalen, ontwikkeling, fantasie, kleuren, modellen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set11022

Ruimtemissie

foto van lego set11007

Creatieve groene stenen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.