Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatief spelen met apen 11031

De LEGO Classic Creatief spelen met apen (11031) set is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar oud en biedt eindeloze speelmogelijkheden.
Het bevat stenen, oogdecoraties en tegels waarmee kinderen 4 schattige aapjes kunnen bouwen.
De set bevat ook een bouwbare boom, bananen en vogels.
Met beweegbare armen, grijpgrage handen en staarten kunnen kinderen hun eigen avonturen in de jungle beleven.
Deze set stimuleert de fijne motoriek en het creatieve zelfvertrouwen van kinderen.
Bestel nu en ontdek de kleurrijke dierenwereld van LEGO Classic.

Waar is LEGO Creatief spelen met apen 11031 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
135
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11031
lego insiders punten icoon
45
punten

Ga op avontuur in de jungle met de LEGO® Classic Creatief spelen met apen (11031) set! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers vanaf 5 jaar oud en zit boordevol grappige apenstreken en eindeloze speelmogelijkheden.
Met behulp van een reeks verschillende stenen, oogdecoraties en tegels kunnen kinderen zelf 4 schattige aapjes maken en ze laten lachen of fronsen. De apen hebben beweegbare, verstelbare armen, grijpgrage handen en draaibare staarten, waardoor ze allerlei fantasierijke dingen kunnen doen - elkaar's hand vasthouden, aan bomen hangen, bananen stelen, vogels plagen en nog veel meer!
Daarnaast is de set inclusief een bouwbare boom, 4 bananen en 2 brikkie vogels om de jungle-ervaring compleet te maken.

Het bouwplezier stopt niet na het volgen van de stapsgewijze bouwhandleiding met afbeeldingen. De LEGO Builder app biedt namelijk ook nog een digitale versie van de bouwinstructies. Volwassenen kunnen op deze manier samen met hun kind bouwplezier en mijlpalen in de ontwikkeling delen.

De LEGO® Classic Creatief spelen met apen (11031) set is niet alleen een geweldig cadeau voor verjaardagen en feestdagen, maar ook zomaar tussendoor. Het is een perfect cadeau dat direct plezier biedt en nooit ophoudt.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het helpt kinderen ook bij hun ontwikkeling. Zo stimuleert het de fijne motoriek en het creatieve zelfvertrouwen bij kinderen. De set is speciaal ontworpen zodat jonge bouwers zelf aan de slag kunnen en zich volledig creatief kunnen uiten.

Je kunt eindeloos blijven spelen met deze set. De beweegbare armen, grijpgrage handen en staarten van de apen inspireren eindeloos fantasierijk speelplezier. Speel samen met vriendjes en vriendinnetjes en ontdek samen de wereld van de jungle.

Maak kennis met de kleurrijke dierenwereld van LEGO® Classic met deze set en laat je fantasie de vrije loop! De set bevat verschillende stenen die compatibel zijn met andere LEGO® sets, zodat kinderen hun jungle wereld kunnen uitbreiden en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Bij LEGO® staat veiligheid voorop. Alle stenen en onderdelen worden uitvoerig getest en geanalyseerd, zodat kinderen veilig kunnen spelen. De LEGO® Classic Creatief spelen met apen (11031) set biedt jonge bouwers de mogelijkheid om op een veilige manier te bouwen en hun creativiteit te uiten.

Ga op avontuur in de jungle en ontdek de wereld van creatief bouwen met LEGO® Classic Creatief spelen met apen (11031)! Bestel nu en bouw je eigen kleurrijke apenfamilie en beleef spannende avonturen in de jungle.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (18-05-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set10701

Grijze bodemplaat

foto van lego set10708

Groene creatieve doos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.