Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatief fantasie-universum 11033

Het LEGO Classic Creatief fantasie-universum (11033) is een prachtige bouwset vol middeleeuws plezier en mythische wezens.
Met 1800 stenen in verschillende kleuren kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun eigen magische koninkrijken creëren.
De set bevat gedrukte instructies en kleurige zakjes met bouwbare avonturen, zoals een ridder te paard, een draak en een luchtkasteel met tovenaar en eenhoorn.
Ook volwassenen kunnen genieten van het bouwen met deze set.
Het is een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden.
De LEGO Classic sets bieden jonge bouwers de mogelijkheid om vrij te spelen en creatief bezig te zijn, terwijl de veiligheid en kwaliteit van de onderdelen gewaarborgd zijn.

Waar is LEGO Creatief fantasie-universum 11033 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
1800
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11033
lego insiders punten icoon
675
punten

Stap in een wereld vol fantasie en avontuur met het LEGO® Classic Creatief fantasie-universum (11033)! Deze prachtige bouwset zit vol middeleeuws plezier, betoverende personages en mythische wezens die jonge en oude LEGO bouwers gegarandeerd urenlang vermaak bieden.

Met maar liefst 1800 stenen in talloze kleuren, waaronder goud, zilver en doorschijnend, kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun eigen magische koninkrijken creëren met behulp van de gedrukte instructies. En als je nog meer inspiratie nodig hebt, download dan de LEGO Builder app voor extra digitale instructievideo's en bouwtips.

De set bevat ook diverse kleurige zakjes vol bouwbare avonturen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een ridder te paard en een draak op een berg goud maken, of een bouwbaar luchtkasteel creëren met een tovenaar, een magische paddenstoel en een gevleugelde eenhoorn. Verder zijn er nog stenen voor een lachende zeeslang, een zeemeermin en een piratenschip met kanonnen, een skelet, goblin en kikker. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen genieten van het bouwen met deze set. LEGO Classic speelgoed zit vol ideeën en inspiratie, waarmee je als ouder bovendien bouwplezier en mijlpalen in de ontwikkeling van je kind kunt delen. Zo creëer je niet alleen fantastische verhalen samen, maar ontwikkel je ook samen motorische en creatieve vaardigheden.

Deze fantasy-bouwset is bovendien een perfect cadeau voor een verjaardag, de feestdagen, of een andere bijzondere gelegenheid. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen nog jarenlang genieten van het bouwplezier en de fantasie-universums die ze ermee creëren.

Bouwen met LEGO Classic sets geeft jonge bouwers de kans om vrij te spelen en zichzelf creatief te uiten. De LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. De veiligheid staat daarnaast voorop: de stenen en onderdelen worden uitvoerig getest en geanalyseerd om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Stap in de wondere wereld van LEGO Classic Creatief fantasie-universum (11033) en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11004

Creatieve vensters

foto van lego set10708

Groene creatieve doos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.