Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve huisdieren 11034

Met LEGO set 11034, LEGO Classic Creatieve huisdieren, kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun eigen dierenspeelgoed bouwen. De set bevat 450 kleurrijke bouwstenen en handleidingen om schattige dieren zoals honden, katten, hamsters, konijntjes en vogels te creëren. Met suggesties voor alternatieve kleuren, vormen en functies kunnen kinderen eindeloos blijven bouwen. Deze set stimuleert de creatieve vaardigheden en biedt urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Creatieve huisdieren 11034 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
450
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
11034
lego insiders punten icoon
227
punten

Hé dierenliefhebber! Ben jij tussen de 5 jaar en ouder en op zoek naar wat creatieve avonturen? Dan is LEGO® Classic Creatieve huisdieren (11034) dé set voor jou! Deze set zit bomvol kleurrijke dierenstenen en eenvoudige handleidingen, waarmee je supersnel je eigen dierenspeelgoed kunt bouwen. Het is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens een geweldige manier om jouw creatieve vaardigheden te stimuleren. Ben je er klaar voor om 450 LEGO bouwstenen tot leven te brengen?



Dus, wat staat er allemaal in deze set? Nou, je krijgt speciale onderdelen met ogen en monden, waarmee je de meest schattige en grappige diertjes kunt maken. De eerste die je kunt bouwen is een lieve hond met zijn eigen voerbak en zelfs een bot om op te kauwen. Maar dat is nog niet alles! Ook kun je een nieuwsgierige kat creëren die graag op zijn krabpaal klimt. Of wat dacht je van een schattige hamster die lekker smult van een sappige appel? Als je meer van konijntjes houdt, dan kun je er eentje maken die dol is op wortels. En tot slot heb je nog een schattige vogel op een zitstok, die jouw kamer opvrolijkt met zijn vrolijke gezang.



En weet je wat het leuke is? Je kunt met behulp van de suggesties voor alternatieve kleuren, vormen en functies jouw huisdieren steeds weer op een nieuwe, spannende manier herbouwen. Laat jouw fantasie de vrije loop en ontdek alle mogelijkheden! Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een handige gids met maar liefst 10 ideeën toegevoegd. Zo kun je jouw bouwplezier nog verder opschroeven en de meest fantastische creaties maken.



Ben jij klaar om jouw creatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Met LEGO Classic speelgoed zit je altijd goed! Dit speelgoed zit boordevol ideeën en inspiratie, waarmee jij samen met je ouders kunt bouwen en mijlpalen in jouw ontwikkeling kunt bereiken. Het wordt sowieso een avontuur om nooit te vergeten!

Laatste update: 2024-01-11 21:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11023

Groene bouwplaat

foto van lego set11014

Stenen en wielen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.