Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve huizen 11035

De LEGO set 11035, Creatieve Huizen, bevat 6 verschillende huizen waar kinderen mee kunnen bouwen, combineren en aanpassen. Het is speciaal ontworpen om het zelfvertrouwen en probleemoplossend vermogen van kinderen te vergroten. Met eenvoudige instructies kunnen kinderen direct aan de slag en kunnen ze hun huizen aanpassen en uitbreiden. De set bevat ook 8 ideeën om de modellen verder uit te breiden en er is een LEGO Builder app beschikbaar voor meer plezier en inspiratie. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Creatieve huizen 11035 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
850
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
11035
lego insiders punten icoon
357
punten

Inspiratie en creativiteit staan centraal met LEGO® Classic Creatieve Huizen (11035)! Met deze kleurrijke huizenset kunnen jonge bouwers aan de slag en hun eigen fantasiewereld creëren. Deze set bevat maar liefst 6 verschillende huizen die kinderen kunnen bouwen, combineren en aanpassen. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek alle mogelijkheden die deze set te bieden heeft!

Deze LEGO huizenset is speciaal ontworpen om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten, hun concentratie te verbeteren en hun probleemoplossend vermogen te versterken. Vanaf 4 jaar kunnen meisjes en jongens zich helemaal uitleven en de mooiste creaties maken. Door te bouwen met LEGO worden kinderen gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken en hun eigen wereld tot leven te brengen.

Met eenvoudige instructies kunnen kinderen direct aan de slag. Ze kunnen 6 verschillende modellen bouwen en daarna hun huizen nog hoger maken. Deuren, ramen, daken, tuinen en nog veel meer kunnen worden verwisseld en aangepast om het ontwerp van elk huis te veranderen. Zo kunnen kinderen steeds weer iets nieuws creëren en hun eigen stempel drukken op hun bouwwerken.

De set bevat ook 8 ideeën die kinderen inspireren om hun modellen nog verder uit te breiden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast is er nog een extra groot LEGO huis dat gebouwd kan worden met veel onderdelen uit de set. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen droomhuis met LEGO!

Maar daar houdt het niet op. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen nog meer plezier beleven aan deze set. Ze kunnen inzoomen op de modellen, ze draaien en hun voortgang bijhouden. De app biedt nog meer inspiratie en zorgt ervoor dat je altijd nieuwe ideeën hebt om te bouwen. Ontdek samen met je vrienden wat je allemaal kunt doen met LEGO Classic Creatieve Huizen!

LEGO Classic speelgoed zit boordevol ideeën en inspiratie. Het is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Bouwen met LEGO is immers tijdloos! Samen met je kinderen kun je bouwplezier delen en mijlpalen in hun ontwikkeling vieren. Zie hoe ze zich ontwikkelen, hoe ze creatief denken en hoe ze hun ideeën tot leven brengen. LEGO is niet zomaar speelgoed, het is een ervaring die je met elkaar deelt.

Dus waar wacht je nog op? Haal LEGO Classic Creatieve Huizen in huis en laat je fantasie de vrije loop! Bouw, creëer en ontdek samen met je kinderen wat er allemaal mogelijk is. Deze set is perfect voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Ontwikkel je bouwvaardigheden, verbeter je concentratie en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO Classic Creatieve Huizen. Bestel nu en maak je eigen droomhuis!

Let op: het LEGO set nummer 11035 komt twee keer voor in deze tekst. Bestel nu deze geweldige LEGO set en ervaar zelf het plezier van bouwen met LEGO Classic Creatieve Huizen (11035).

Laatste update: 2024-01-11 22:25:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11004

Creatieve vensters

foto van lego set10403

Werelds plezier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.