Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve planeten 11037

De LEGO set 11037, LEGO Classic Creatieve planeten, neemt je mee op een avontuurlijke reis door het heelal. Bouw je eigen zonnestelsel met planeten zoals de aarde en mars. Creëer unieke planeten met verschillende kleuren en accessoires, inclusief glow-in-the-dark stenen. Bouw ook je eigen spaceshuttle en ontdek nieuwe werelden en alien ontmoetingen. Leer alles over het zonnestelsel en word een LEGO bouwkampioen. Deze set is leuk voor zowel kinderen als volwassenen en stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht. Word een astronaut en bouw je eigen kosmische avontuur!

Waar is LEGO Creatieve planeten 11037 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
450
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
11037
lego insiders punten icoon
227
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO® Classic Creatieve planeten (11037)! Deze geweldige LEGO set neemt je mee op een avontuurlijke reis door het heelal. Durf jij het aan om astronaut te worden en de ruimte te verkennen? Speciaal ontworpen voor kinderen van 5 jaar en ouder, biedt deze set eindeloze mogelijkheden om te bouwen, spelen en je creativiteit de vrije loop te laten. Laat je verbeelding de ruimte in schieten en ontdek nieuwe werelden!



Met de LEGO Classic Creatieve planeten set kun je jouw eigen zonnestelsel bouwen, inclusief de aarde, mars, saturnus en natuurlijk onze stralende zon. Zet de kleurrijke stenen in elkaar en zie hoe de planeten tot leven komen! Maar dat is nog niet alles. Met behulp van verschillende kleuren, vormen en accessoires kun je de planeten aanpassen naar jouw eigen smaak. Voeg ogen toe, kies je favoriete kleuren en maak je planeten uniek! En als je 's nachts wilt genieten van je ruimte-avontuur, zijn er zelfs glow-in-the-dark stenen die oplichten in het donker. Zo kun je altijd je eigen sterrenhemel creëren!



Maar wat is een astronaut zonder een ruimteschip? Gebruik de stenen om je eigen coole spaceshuttle te bouwen. Stap in en beleef spannende avonturen in de ruimte! Verken nieuwe planeten, ontmoet vreemde aliens en ontdek buitenaardse landschappen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen intergalactische verhalen.



En dat is nog niet alles! Met de LEGO Classic Creatieve planeten set kun je ook alternatieve modellen bouwen, waaronder een compleet zonnestelsel met alle 8 planeten. Leer alles over ons zonnestelsel en de bijzondere eigenschappen van elke planeet. Met de bijgeleverde handleidingen en digitale functies in de LEGO Builder app kun je stap voor stap leren bouwen en nieuwe technieken ontdekken. Wie weet word jij wel een echte LEGO bouwkampioen!



Deze LEGO set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ouders kunnen samen met hun kinderen genieten van het bouwplezier en de mijlpalen in de ontwikkeling vieren. Samen bouwen versterkt de band tussen ouders en kinderen en stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht.



Wacht niet langer en ga mee op deze adembenemende reis door het heelal! Word een echte astronaut, verken het zonnestelsel en ontdek nieuwe werelden. Met LEGO Classic Creatieve planeten (11037) zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus pak je ruimtehelm en bouw je eigen kosmische avontuur!

Laatste update: 2024-01-11 22:25:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10707

Rode creatieve doos

foto van lego set11035

Creatieve huizen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.