Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kleurrijke creatieve opbergdoos 11038

De LEGO Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos (11038) is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar. Met vrolijk gekleurde stenen en onderdelen kun je 10 verschillende modellen bouwen, en met de handige ideeënkaarten kun je je creaties ombouwen tot iets nieuws. Met LEGO Classic kun je je creativiteit en bouwkunsten ontwikkelen, en bouwen met LEGO stenen stimuleert cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Breid je LEGO collectie uit en bouw je eigen unieke wereld. Met LEGO Classic is er geen limiet aan wat je kunt maken!

Waar is LEGO Kleurrijke creatieve opbergdoos 11038 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
850
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
11038
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben je op zoek naar een creatieve en kleurrijke manier om je vrije tijd door te brengen? Dan is de LEGO® Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos (11038) perfect voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen.

Deze opbergdoos zit boordevol vrolijk gekleurde LEGO stenen en onderdelen, klaar om jouw fantasie tot leven te brengen. Het beste van alles is dat de opbergdoos zelf de vorm heeft van een LEGO steen, waardoor het niet alleen een geweldige plek is om alle stenen netjes in op te bergen, maar ook een coole decoratie voor in je kamer!

Met deze kleurrijke creatieve opbergdoos kun je 10 verschillende modellen bouwen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en kenmerken. Begin met het bouwen van een schattig paard of een grappige wortelwagen. Of misschien heb je meer zin om een zoete kers of een coole boombox te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je genoeg gehad van het eerste model? Geen probleem! Met behulp van de handige ideeënkaarten kun je je creaties ombouwen tot iets helemaal nieuws. Transformeer bijvoorbeeld je paard in een majestueuze eenhoorn, of je kers in een prachtige bloem. Je kunt zelfs een stoer vliegtuig of een gezellig modelhuis maken!

Het leuke aan LEGO Classic is dat je de stenen kunt mixen en matchen om je eigen unieke bouwwerken te maken. Verander de kleur, vorm en grootte van je creaties en voeg deur, ramen, wielen, planten, ogen en doorzichtige onderdelen toe om ze echt tot leven te laten komen.

De LEGO Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige manier om jouw creativiteit en bouwkunsten te ontwikkelen. Samen met je ouders of vrienden kun je urenlang plezier beleven aan het bouwen en bedenken van nieuwe creaties.

Bovendien worden bouwen met LEGO stenen vaak gebruikt om mijlpalen in je ontwikkeling te markeren. Het stimuleert je cognitieve vaardigheden, hand-oog coördinatie en probleemoplossend vermogen. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO en ontdek de eindeloze mogelijkheden van de LEGO Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos!

Met LEGO Classic kun je altijd blijven bouwen en spelen. Met elke nieuwe set die je verzamelt, breid je jouw LEGO collectie uit en vergroot je de bouwmogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos (11038)!

Hoe meer LEGO sets je verzamelt, hoe groter en indrukwekkender je creaties kunnen worden. Dus ga op avontuur met LEGO Classic en ontdek een wereld vol plezier en verbeelding. Bouw je eigen unieke wereld en deel jouw creaties met vrienden en familie. De mogelijkheden zijn eindeloos en de enige limiet is jouw fantasie!

Dus waar wacht je nog op? Schaf vandaag nog de LEGO Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos aan en begin met bouwen, spelen en creëren! Ervaar de vreugde van het bouwen en de voldoening van het tot leven brengen van je eigen verbeelding. LEGO Classic is niet alleen voor kinderen, maar ook voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een creatieve uitlaatklep.

Laat je inspireren door de kleuren, vormen en mogelijkheden van LEGO en ontdek de wereld van eindeloos bouwplezier. Met LEGO Classic is er geen limiet aan wat je kunt maken. Begin vandaag nog met bouwen en ontdek jouw bouwtalent met LEGO Classic Kleurrijke creatieve opbergdoos!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11020

Samen bouwen

foto van lego set10707

Rode creatieve doos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.