Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Horizon Express 10233

De LEGO Horizon Express is een prachtige treinset met 3 rijtuigen en gedetailleerde kenmerken.
Het interieur bevat zitplaatsen, een bar en accessoires zoals een koffie-automaat en laptop.
De buitenkant is gedecoreerd met stenen en zwarte treinramen.
Met de optionele upgrade uitbreiding kunnen de trein en verlichting worden bestuurd.
Dit unieke speelgoed is geschikt voor jong en oud.

Waar is LEGO Horizon Express 10233 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
1351
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
01-01-2013
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
10233
lego insiders punten icoon
825
punten

Stap aan boord van de LEGO Horizon Express en reis in stijl naar je bestemming! Deze prachtige treinset bevat alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke reis. Met 3 rijtuigen, een gedetailleerde machinekamer en verstelbare pantografen is deze trein een waar kunstwerk. Maar dat is nog niet alles! De Horizon Express wordt geleverd inclusief 6 minifiguren, waaronder een vrouwelijke machinist, een mannelijke conducteur en verschillende passagiers.

Het interieur van de trein is voorzien van allerlei details, zoals zitplaatsen, een toilet met schuifdeur, een bar met scharnierend blad en tafels met stoelen. En natuurlijk ontbreken de accessoires niet! Zo kun je genieten van koffie uit de koffie-automaat, je krantje lezen of je laptop gebruiken met het computerscherm. Kortom, deze treinset heeft alles om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Maar niet alleen het interieur van de trein is fantastisch, ook de buitenkant is prachtig vormgegeven. De Horizon Express is voorzien van van stenen gebouwde versieringen en zwarte treinramen. En dankzij de 'zijwaartse' bouwtechnieken is het model bijzonder gedetailleerd en realistisch. Je zult versteld staan van de creativiteit die in deze treinset is gestopt!

En wil je nog meer plezier beleven aan deze LEGO treinset? Dan kun je de upgrade uitbreiding kopen met LEGO Power Functies. Met deze uitbreidingsset kun je de trein tot leven laten komen. Zo kun je de trein laten rijden met behulp van de 88002 treinmotor en kun je de verlichting aan- en uitzetten met behulp van de 8870 lampjes. En met de IR afstandsbediening kun je zelf bepalen hoe snel de trein gaat en in welke richting hij rijdt. Zo kun je eindeloos spelen en je reis telkens opnieuw beleven.

Al met al is de LEGO Horizon Express een uniek en bijzonder speelgoed voor jong en oud. Of je nu een treinfanaat bent of gewoon een liefhebber van mooie bouwwerken, deze treinset zal zeker in de smaak vallen. Bestel hem nu en laat je verbeelding de vrije loop gaan. Wie weet waar de reis je naartoe brengt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.95 (25-05-2023) € 99.95 (25-05-2023) € 99.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31116

Safari wilde dieren boomhuis

foto van lego set31022

Turbo Quad

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.