Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Werkplaats van de Kerstman 10245

Bouw het betoverende Winterdorp van LEGO® met de Werkplaats van de Kerstman set.
Help de Kerstman bij het maken van cadeaus in de fabriek, terwijl de rendieren worden gevoed en het Kerstvrouwtje koekjes bakt.
Deze set bevat 6 minifiguren, een prachtige slee, rendieren, accessoires en gedetailleerde interieurdetails.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Werkplaats van de Kerstman 10245 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
883
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10245
lego insiders punten icoon
455
punten

Ben jij klaar voor de magische sfeer van kerst? Bouw samen met je familie het betoverende Winterdorp van LEGO® en voeg deze feestelijke Werkplaats van de Kerstman set toe aan je collectie! Laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste winterlandschappen met deze set.

In deze set vind je alles wat je nodig hebt om de Kerstman te helpen met zijn cadeaus. Zie hoe de elfjes speelgoed maken in de fabriek, terwijl de rendieren worden gevoed en de Kerstman zijn magische slee vol laadt. Het Kerstvrouwtje bakt heerlijke koekjes, terwijl de klok aftelt naar het bezorgen van alle cadeaus - de mooiste tijd van het jaar!

De Werkplaats van de Kerstman set is inclusief 6 minifiguren: de Kerstman met zijn rode zak vol cadeaus, de Kerstvrouw met een dienblad vol koekjes en 4 elfjes met puntoren en mutsen. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een prachtige slee met rood- en goudkleurige details en donkergroene bekleding, 4 rendieren en een schattig jong rendiertje. Het gebouw heeft een gedetailleerd interieur, een klokkentoren en een kerstboom. Het gekleurde venster en de kerstverlichting op het dak maken het helemaal af.

En natuurlijk zijn er ook accessoires inbegrepen in deze set. Zo vind je 4 ingepakte cadeaus van verschillende maten en 4 stukken speelgoed, waaronder een blauw ruimteschip, een gele auto en een roze toverstaf. Je vindt ook een Noordpool naambord, de werkplaats van de Kerstman en zelfs een foto van de Kerstman en de Kerstvrouw op zomervakantie!

Het bouwen van deze set zorgt voor uren speelplezier rond de kerstboom. Stuur de Kerstman erop uit in zijn magische slee en maak je eigen winter wonderland. Deze set is geschikt voor kinderen van 8 jaar of ouder en voor volwassenen die gezamenlijk willen bouwen. Er zijn aparte sets met stenen en instructies voor volwassenen en kinderen, dus het hele gezin kan meedoen!

De Werkplaats van de Kerstman set is 16 cm hoog, 8 cm breed en 24 cm diep. Bestel nu en geniet van de magische kerstsfeer met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31129

Grote tijger

foto van lego set31025

Berghut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.