Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Red Thunder 31013

Ben jij een fan van LEGO en avontuur? Dan is LEGO Set 31013 Red Thunder echt iets voor jou! Deze set biedt drie verschillende modellen om te bouwen: een helikopter, een tweedekker en een raceboot.
Met deze set kun je urenlang spelen en creëren.
Het is perfect voor kinderen én volwassenen die van bouwen houden.
Je kunt deze set ook combineren met andere LEGO-sets, dus laat je verbeelding de vrije loop en bestel nu de LEGO Set 31013 Red Thunder!

Waar is LEGO Red Thunder 31013 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
66
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31013
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij een fan van avontuur en snelheid? Dan is LEGO Set 31013 Red Thunder iets voor jou! Deze LEGO set biedt niet één, niet twee, maar drie verschillende modellen om te bouwen, waardoor je urenlang kunt spelen en creëren.

De Red Thunder is een onverslaanbare helikopter met draaiende hoofd- en staartrotors, motordetails en opvallende kleuren. Met een hoogte van 4 cm, lengte van 13 cm en breedte van 3 cm is deze helikopter perfect om door de lucht te zoeven en onvergetelijke reddingsacties uit te voeren.

Maar dat is niet alles! Deze set biedt ook de mogelijkheid om een tweedekker te bouwen. Met een hoogte van 4 cm, lengte van 8 cm en breedte van 11 cm, is de tweedekker de perfecte keuze voor een vlucht over het platteland. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je door de lucht scheert.

Denk je dat je het water meer jouw element vindt? Dan kun je ook kiezen voor het bouwen van de raceboot. Met een hoogte van 3 cm, lengte van 7 cm en breedte van 4 cm is de raceboot perfect om over de golven te scheuren. Gebruik je fantasie en race naar de finishlijn!

De Red Thunder LEGO Set 31013 is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die zich willen ontspannen door middel van bouwen en spelen. Met deze set kun je je eigen avonturen bedenken en creëren, terwijl je je hersenen uitdaagt om indrukwekkende modellen te bouwen.

Het beste van alles is dat deze LEGO-set 31013 niet alleen leuk is om te bouwen, maar ook om te combineren met andere LEGO-sets. Bouw je eigen unieke wereld vol met auto's, boten en vliegtuigen en laat je verbeelding de vrije loop!

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en spannende manier om je creativiteit te uiten, bestel dan nu de LEGO Set 31013 Red Thunder en ontdek de fantastische wereld van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31049

Dubbel-rotor helikopter

foto van lego set31083

Cruise avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.