Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power Digger 31014

De LEGO Power Digger (31014) is een veelzijdige 3-in-1 set die kan worden omgebouwd tot een kiepwagen of wiellader.
Met zijn indrukwekkende kenmerken en opvallende kleuren is dit een krachtig stuk gereedschap dat elke speelgoedcollectie zal aanvullen.
Het bevordert de ontwikkeling van fijne motoriek, spatial awareness en probleemoplossend denken.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en perfect voor kleine handen.
Ontdek en bouw met LEGO! Bestel nu online en begin met bouwen.

Waar is LEGO Power Digger 31014 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
64
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31014
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben je een echte bouwfanaat? Dan is de LEGO Power Digger (31014) de set voor jou! Deze 3-in-1 set is niet alleen een indrukwekkende graafmachine, maar kan ook worden omgebouwd tot een kiepwagen of wiellader. Met zijn zware banden, roterende chassis, heldere cabinevensters en opvallende kleuren, is de Power Digger een krachtig stuk gereedschap dat je speelgoedcollectie zeker zal aanvullen.

Met de werkende, flexibele kraanarm kun je diepe kuilen graven en de cabine draaien om de grond en stenen te verplaatsen. De kiepwagen heeft een werkende kiepbak en de wiellader heeft een werkende graafarm. Dit geeft je veel verschillende manieren om te spelen en te ontdekken.

De Power Digger is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook goed voor je ontwikkeling. Deze set helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, spatial awareness en probleemoplossend denken. Zo wordt leren spelen!

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen die graag bouwen en spelen. Het kan worden gebruikt als educatief speelgoed voor thuis, op de kleuterschool en andere educatieve instellingen.

Met een hoogte van 5 cm, een lengte van 12 cm en een breedte van 3 cm is de Power Digger perfect voor kleine handen. De kiepwagen is 4 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed. De wiellader is 4 cm hoog, 8 cm lang en 3 cm breed.

Koop nu de LEGO Power Digger en laat je fantasie de vrije loop! Met deze set kun je alles bouwen wat je maar kunt bedenken. LEGO heeft nog veel meer sets om te ontdekken en te bouwen, dus vergeet niet om onze website regelmatig te bezoeken voor nieuwe releases. Bestel vandaag nog jouw LEGO Power Digger en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31111

Cyberdrone

foto van lego set31143

Vogelhuisje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.