Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emerald Express 31015

De Lego set 31015 Emerald Express is perfect voor treinliefhebbers.
Bouw een stevige locomotief die kan worden omgebouwd tot een rakettrein of wagon.
De set heeft een prachtig design en biedt uren speelplezier.
Het leert kinderen bewust en veilig om te gaan met treinen.
Combineer meerdere sets voor een langere trein.
Bestel vandaag nog en geniet samen van bouw- en speelplezier.

Waar is LEGO Emerald Express 31015 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
56
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31015
lego insiders punten icoon
0
punten

De Lego set 31015 Emerald Express is de perfecte set voor jongeren en volwassenen die een passie hebben voor treinen en bouwen. Met deze set kun je een stoere locomotief bouwen die niet alleen stevig is, maar ook ontzettend leuk om mee te spelen. Het beste van alles is dat de trein in een handomdraai kan worden omgebouwd tot een rakettrein of wagon, waardoor het bouwplezier nooit verveelt.

De Emerald Express set heeft een prachtig design met stevige wielen, een opvallende schoorsteen, een koeienvanger en een bestuurderscabine met vensters. Het is een perfecte toevoeging aan de Lego collectie van elke trein-liefhebber. De set is niet alleen leuk om te bouwen, maar biedt ook uren speelplezier voor jong en oud.

Maar dat is nog niet alles. De Emerald Express set brengt ook een boodschap met zich mee. Pas op voor koeien onderweg! Met deze set ben je altijd alert en leer je hoe je bewust en veilig om kan gaan met de trein. Deze set zorgt dus niet alleen voor speelplezier, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van kinderen.

De trein is 7 cm hoog, 8 cm lang en 3 cm breed. De rakettrein is 4 cm hoog, 9 cm lang en 3 cm breed en de wagon is 4 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed. Combineer deze set met extra 31015 Emerald Express sets om een nog langere trein te maken. Met deze uitbreidingen kun je jouw trein nog stoerder maken en uitbreiden tot een complete treinbaan.

Kortom, de Lego set 31015 Emerald Express is een geweldige set voor jongeren en volwassenen die houden van creatief bouwen en spelen. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar biedt ook educatieve waarde en is een perfecte toevoeging aan jouw Lego collectie. Bestel hem vandaag nog en beleef samen met jouw kinderen, vrienden of familie uren aan speelplezier en bouwplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31115

Ruimtemijnbouw-mecha

foto van lego set31149

Bloemen in gieter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.