Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sunset Speeder 31017

De Sunset Speeder LEGO set is een veelzijdig voertuig met een opvallend ontwerp.
Dit 3-in-1 set kan worden omgebouwd tot een truckcabine of een racewagen.
De set bevat werkende deuren en is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen.
Met de Sunset Speeder set kunnen kinderen creatief spelen en eindeloos plezier beleven.
Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden van LEGO!

Waar is LEGO Sunset Speeder 31017 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
119
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31017
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar om de straten te veroveren met de gestroomlijnde Sunset Speeder sportwagen van LEGO®? Met zijn opvallende oranje chassis en coole zwarte en witte strepen, racewielen en koplampen is dit een auto die je zeker in je LEGO® verzameling moet hebben!

En het beste van alles is dat deze auto niet alleen als sportwagen kan worden gebouwd, maar je kunt hem ook omtoveren tot een truckcabine of een nog snellere racewagen. Dus waar wacht je nog op? Haal jouw creativiteit naar boven en ontdek de mogelijkheden met deze 3-in-1 set.

De Sunset Speeder is niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg functioneel. Met werkende deuren kun je gemakkelijk in en uit de auto stappen om de straten te verkennen. En met zijn compacte formaat van slechts 4 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed is hij perfect om mee te nemen op avontuur.

Maar dat is niet alles, want als je op zoek bent naar meer spanning en sensatie, dan kun je de Sunset Speeder ombouwen tot een stoere truckcabine. Deze robuuste truck is 7 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed en klaar om vracht te vervoeren over de wegen.

Of als je nog meer snelheid en actie wilt, dan is de racewagen de perfecte keuze. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, racewielen en coole koplampen is dit een auto die klaar is om te racen. En met een hoogte van 4 cm, lengte van 13 cm en breedte van 7 cm is deze auto net zo indrukwekkend als de echte racers op de circuits.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de Sunset Speeder, truckcabine en racewagen toe aan jouw LEGO® verzameling en ontdek de oneindige mogelijkheden van deze geweldige 3-in-1 set. Cruise door de straten in stijl, lever vracht af in jouw truckcabine of race naar de finishlijn met de racewagen. Wat je ook kiest, deze LEGO® set garandeert urenlang plezier en avontuur.

En vergeet niet, met LEGO® kun je alles bouwen wat je maar kunt bedenken. Dus laat jouw creativiteit de vrije loop en ontdek wat voor fantastische voertuigen en werelden je kunt creëren met de Sunset Speeder set. Bestel hem vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31038

Verandering van de Seizoenen

foto van lego set31028

Watervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.