Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Turbo Quad 31022

De LEGO set 31022 Turbo Quad is een geweldige 3-in-1 set voor off-road-avonturen.
Het model heeft een werkend stuur, schokbrekers en stevige banden voor gemakkelijk rijden over hobbelig terrein.
Het kan ook worden omgebouwd tot een monstertruck of een buggy.
Deze set biedt uren plezier en is perfect voor bouwers van alle niveaus.
Koop de set vandaag nog en start uw off-road avontuur!

Waar is LEGO Turbo Quad 31022 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
186
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31022
lego insiders punten icoon
0
punten

Laten we het hebben over de LEGO set waar bouwers van alle leeftijden en uit alle delen van de wereld dol op zijn - de 31022 Turbo Quad!

Deze geweldige 3-in-1 set is perfect voor iedereen die van off-road-avonturen houdt. Elk model heeft zijn eigen kenmerken en heeft een eigen persoonlijkheid. De Turbo Quad is een stoere machine met een werkend stuur, schokbrekers en stevige banden, waardoor deze makkelijk obstakels omver mietert en gemakkelijk over het hobbelige terrein cruist. Het model heeft een gedetailleerde motor en koplampen, allemaal om het zo realistisch mogelijk te maken!

En niet te vergeten - dit geweldige model is gemakkelijk om te bouwen tot een monstertruck of een buggy, zodat de avonturen nooit ophouden!

De monstertruck is gebouwd om alles aan te kunnen waarop het rijdt! Ontworpen met grote banden en een stevig chassis, is deze machine een krachtige off-road machine. Het is hoog en breed, dus hij kan moeiteloos bergopwaarts, langs rotsachtige paden en alle andere uitdagende terreinen aan.

Wil je ook een set? Er is ook nog een coole buggy! Een kleinere en hippere versie van de Turbo Quad, met strakke lijnen en een lage tot de grond, sportief ontwerp. Deze kleine rakker heeft geen schokbrekers, maar de achterwielen zijn langer dan de voorste, waardoor het op hobbelige terreinen met gemak beweegt.

Alle drie de modellen zijn gemakkelijk te bouwen en hebben geweldige details die zorgen voor een unieke beleving. Hierdoor is de set perfect voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Dankzij de heldere instructies en het plezier van het bouwen van uw eigen machine, kan iedereen zorgen voor hun eigen avonturen.

De Turbo Quad is 10 cm hoog, 16 cm lang en 10 cm breed. De monstertruck is 12 cm hoog, 13 cm lang en 10 cm breed. De buggy is 8 cm hoog, 17 cm lang en 10 cm breed. Elke machine heeft zijn eigen unieke set afmetingen en elk model biedt geweldige mogelijkheden om mee te spelen.

Koop deze set vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die de 31022 Turbo Quad te bieden heeft. Ideaal om te verzamelen of om cadeau te geven als verjaardagscadeau. Dankzij de 3-in-1-functionaliteit, heeft de set talloze uren plezier te bieden voor bouwers van alle niveaus!

En tot slot: met behulp van enkele zoekwoorden, zoals "LEGO Turbo Quad", "speelgoed bouwen", "3-in-1 LEGO set" en nog veel meer, is het gemakkelijker dan ooit om deze set te vinden en het avontuur te beginnen. Bestel vandaag nog en start uw off-road avontuur in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31122

Aquarium

foto van lego set31094

Racevliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.