Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gele Racers 31023

De LEGO set 31023 Gele Racers is een spannende helikopter met een cool kleurschema.
Dit 3-in-1 model kan ook worden omgebouwd tot een racewagen of speedboot.
De set is perfect voor volwassen kinderen die van bouwen en spelen houden.
Met de set kun je eindeloos plezier beleven en de coolste creaties maken.

Waar is LEGO Gele Racers 31023 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
328
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31023
lego insiders punten icoon
0
punten

Haal de adrenaline uit de kast met LEGO set 31023 Gele Racers! Stap in de cockpit van de stoere helikopter en maak je klaar om op te stijgen. Met een stevige hoofdrotor, draaibare achterrotor, grote motor en intrekbaar voorlandingsgestel ben je ready to go. Dit 3-in-1 model heeft niet alleen een cool kleurschema van felgeel, donkerblauw en wit, maar heeft ook een gedetailleerd interieur om je meesterpiloot vaardigheden te showen.

De cockpit lijkt net echt en is uitgerust met alles wat je nodig hebt om de lucht in te gaan. Je kunt nu je vrienden imponeren door te vertellen hoe deze helikopter is gebouwd. Doe je gordel om en taxi naar het helikopterplatform. Klaar? Stijg dan op en trek het landingsgestel in. Voel je het? De zon op je gezicht, de wind in je haar - als je al haar hebt - en de vrijheid die voor je ligt.

Maar dit is nog niet alles! Want met de LEGO set 31023 Gele Racers kan je je creativiteit de vrije loop laten en dit model ombouwen tot een racewagen of speedboot. Kun jij je het gevoel van snelheid voorstellen, terwijl de wind door je haren blaast en de motor op volle kracht draait? Of ga je liever voor de golven in een bespoilerde speedboot, waardoor je de schuimende branding raast en de zon op je gezicht voelt?

Ongeacht de keuze die je maakt, met deze set zul je zeker heel veel plezier beleven! Het is niet alleen een gaaf bouwpakket, maar ook een mooi object om tentoon te stellen in je kamer of kantoor. De helikopter is 10 cm hoog, 30 cm lang en 27 cm breed. De racewagen is 5 cm hoog, 19 cm lang en 7 cm breed en de speedboot is 6 cm hoog, 16 cm lang en 9 cm breed.

Dit is de perfecte set voor alle volwassen kinderen die van bouwen en spelen houden. En het beste van alles? Het is LEGO, dus je kunt er altijd op rekenen dat het uren bouw- en speelplezier brengt. We dagen je uit om deze set te bouwen en de coolste creaties te maken met LEGO-set 31023 Gele Racers!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31103

Raketwagen

foto van lego set31155

Hamsterwiel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.