Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Machtige Motoren 31024

Ontdek de krachtige Machtige Motoren sportwagen van LEGO set 31024.
Deze flitsende sportwagen is niet alleen stoer om te zien, maar kan ook worden omgebouwd tot een woeste dinosaurus of een tweemotorig watervliegtuig.
Met beweegbare deuren, een bagageruimte en een beige interieur met witte stoelen, is deze sportwagen perfect om mee te cruisen.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en een geweldige manier om de creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen.
Bestel vandaag nog en beleef de ultieme bouwervaring met deze LEGO Creator set.

Waar is LEGO Machtige Motoren 31024 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
374
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31024
lego insiders punten icoon
0
punten

Heb jij de indrukwekkende kracht van de Machtige Motoren sportwagen al ontdekt? Deze flitsend snelle sportwagen met een sportief rood-wit kleurenschema, metaalkleurige wielen en een coole achterspoiler zorgt voor ongeëvenaarde stijl en prestaties! Maar dat is niet alles, want met de stenen waar de sportwagen van is gebouwd kan je ook nog eens een woeste dinosaurus of een tweemotorig watervliegtuig maken! Dat noemen wij nou echt een 3-in-1 ervaring!

De Machtige Motoren sportwagen is niet alleen stoer om te zien, maar heeft ook nog eens beweegbare deuren, een grote uitlaat, een bagageruimte aan de voorkant met een beweegbare klep en een beige interieur met witte stoelen. Dit is de perfecte auto om stijlvol mee te cruisen en jaloerse blikken te ontvangen!

Maar houd je van een extra uitdaging? Dan kan je de sportwagen ombouwen tot een woeste dinosaurus met een hoogte van 21 cm, een lengte van 28 cm en een breedte van 9 cm. Of maak een tweemotorig watervliegtuig met een hoogte van 8 cm, een lengte van 18 cm en een breedte van 21 cm. Zo kan je blijven bouwen en spelen!

De Machtige Motoren sportwagen is 5 cm hoog, 17 cm lang en 8 cm breed. Het is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en voor volwassenen die hun bouwkunsten willen testen. Bovendien is het een geweldige manier om de creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen.

Koop deze geweldige LEGO set en ontdek de kracht van deze stoere sportwagen! En vergeet niet om ook de dinosaurus en het watervliegtuig te bouwen voor een extra bouwuitdaging. Want met LEGO is alles mogelijk! Bestel hem vandaag nog en beleef de ultieme bouwervaring met de Machtige Motoren set van LEGO Creator.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31035

Strandhut

foto van lego set31030

Rode go-kart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.