Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blauwe racer 31027

De LEGO set 31027 Blauwe Racer is een sportauto met blauw, wit en rood kleurenschema.
Naast de sportauto kan het ook worden omgebouwd tot een sneeuwploeg en een buggy.
De set bevat vier oranje verkeerskegels en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Voeg het toe aan je collectie voor spannende race-avonturen.
Bestel nu bij diverse (online) speelgoedwinkels.

Waar is LEGO Blauwe racer 31027 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
67
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31027
lego insiders punten icoon
45
punten

Met de LEGO set 31027 Blauwe racer heb je alle ingrediënten voor een razendsnelle race-ervaring. Laat je rijvaardigheid spreken terwijl je tussen de oranje verkeerskegels zigzagt in deze gestroomlijnde sportauto met een kleurenschema van blauw, wit en rood. De grote uitlaten, coole velgen met aluminium-look en de beweegbare achterspoiler zorgen voor een indrukwekkende uitstraling van de auto. De motor is bovendien zichtbaar onder de spoilers, waardoor je het gevoel krijgt dat je in een echte racewagen rijdt.

Na de race kun je de set ombouwen naar een machtige sneeuwploeg met beweegbaar blad of tot een coole buggy met gedetailleerde motor achterin. De sneeuwploeg is perfect voor de winterse dagen en kan de sneeuw met gemak wegblazen. En met de buggy scheur je over ruw terrein en laat je al je vrienden in het stof bijten.

De Blauwe racer set wordt geleverd met 4 oranje verkeerskegels, waarmee je een spannend raceparcours kunt neerzetten. Slalom tussen de kegels door en laat je vrienden in verbazing achter terwijl je de snelste tijden neerzet.

De set is geschikt voor iedereen van 6 jaar en ouder. Het bevat verstelbare achterspoilers, een gedetailleerde motor, en velgen met aluminium-look. Daarnaast is er in de buggy zelfs plaats voor een minifiguur! De blauwe racer zelf is 7 cm lang, 3 cm breed en 2 cm hoog. De sneeuwploeg is 4 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed. De buggy is 3 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed.

Combineer de Blauwe racer set met de Vrachthelikopter (productnr. 31029) en de Autotransport vrachtwagen (productnr. 31033) voor nog meer actie en avontuur. Haal nu jouw LEGO set 31027 Blauwe racer in huis en laat jouw racewagens naar de overwinning rijden!

De LEGO set 31027 Blauwe racer is verkrijgbaar bij diverse (online) speelgoedwinkels. Voeg het toe aan jouw collectie voor onvergetelijke race-avonturen. Bestel nu en beleef jouw eigen spannende races overal waar je maar wilt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31100

Sportwagen

foto van lego set31117

Ruimteraket avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.