Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Watervliegtuig 31028

Bereid je voor op spannende avonturen in de lucht en op het water met LEGO set 31028 Watervliegtuig! Met een stoer oranje-zwart-wit kleurenschema en grote propeller, kun je het vliegtuig ombouwen tot een moerasboot of een catamaran.
Ervaar spectaculaire landingen en hoge snelheden.
Bestel nu en geniet van eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Watervliegtuig 31028 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
53
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31028
lego insiders punten icoon
45
punten

Stap aan boord van het coole 3-in-1 Watervliegtuig en scheer over de golven! Met een stoer oranje-zwart-wit kleurenschema, grote propeller en gedetailleerde motor voel je je de koning van de lucht en het water. Het vliegtuig heeft navigatieverlichting, een getinte voorruit en grote drijvers om veilig te kunnen landen op het water.

Laat de propeller draaien en maak alles gereed voor de start. Zet koers naar de wolken en voer een paar coole stunts uit voordat je weer veilig landt op zee. Als je genoeg hebt gevlogen, kun je het watervliegtuig ombouwen tot een machtige moerasboot waarin je kunt varen door de dichtbegroeide moerassen en onderweg van alles kunt ontdekken. Of bouw het om tot een supersnelle catamaran en race over het water met hoge snelheden!

Met het oranje, zwarte en witte kleurenschema en grote propeller zul je gegarandeerd opvallen op elk strand of bij elk meer. Scheer over de golven en voer spectaculaire landingen uit op volle zee! Met het 3-in-1 model heb je bovendien drie verschillende mogelijkheden om te bouwen. Zo kun je steeds opnieuw plezier beleven aan dit fantastische LEGO speelgoed.

In de moerasboot is bovendien plaats voor een minifiguur, dus neem je vrienden mee op dit avontuur! Het watervliegtuig is 5 cm hoog, 10 cm lang en 9 cm breed. De moerasboot is 5 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed en de catamaran is 8 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed. Zo heb je altijd genoeg speelplezier met LEGO set 31028 Watervliegtuig!

Koop nu de LEGO set 31028 Watervliegtuig en beleef spannende avonturen op het water en in de lucht. Je zult gegarandeerd veel speelplezier beleven aan dit 3-in-1 model dat je kunt bouwen in een watervliegtuig, moerasboot en catamaran. Bestel jouw set nu en bereid je voor op stoere stunts en hoge snelheden op en boven het water!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31034

Ruimte Robot

foto van lego set31067

Modulaire vakantie aan het zwembad

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.