Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vrachthelikopter 31029

De LEGO Creator 3-in-1 Vrachthelikopter is een sterke en gedetailleerde set voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
Met een mooi rood-geel kleurenschema, draaibare rotoren en een vrachtcontainer biedt het urenlang speelplezier.
De set kan ook worden omgebouwd tot een vrachtschip of vrachtvliegtuig en kan worden gecombineerd met andere LEGO Creator sets voor nog meer avontuur.
Bestel vandaag nog jouw eigen Vrachthelikopter en beleef een onvergetelijk avontuur in de lucht!

Waar is LEGO Vrachthelikopter 31029 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31029
lego insiders punten icoon
75
punten

Vervoer zware ladingen door de lucht met de ongelofelijk sterke en coole 3-in-1 Vrachthelikopter van LEGO®! Deze helikopter is niet zomaar een speelgoed, het is een avontuur dat je kunt beleven door het unieke en gedetailleerde ontwerp.

Ga aan boord van de Vrachthelikopter en start de motoren. Nadat je bent opgestegen, kun je de helikopter stil in de lucht laten hangen. Draai de hijshaak omlaag en til de vrachtcontainer voorzichtig op. Niet alleen is de Vrachthelikopter voorzien van een mooi rood-geel kleurenschema, maar ook draaibare hoofd- en staartrotor, navigatieverlichting, landingswielen en een vrachtcontainer met beweegbare deuren.

Je kunt de vrachtcontainer naar zijn bestemming brengen en daarna de Vrachthelikopter ombouwen tot een ander cool voertuig, zoals een vrachtschip of vrachtvliegtuig. Zo kun je samen met je vrienden nog meer avonturen beleven!

De Vrachthelikopter is niet alleen een fantastische speelervaring, maar het helpt ook om je kind zijn of haar bouwkunsten te ontwikkelen. De 3-in-1 set is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar en biedt urenlang speelplezier.

Met een hoogte van 6 cm, een lengte van 17 cm en een breedte van 13 cm is de Vrachthelikopter een opvallend voertuig om mee te spelen. Maar dat is nog niet alles. Het kan ook worden omgebouwd tot een 6 cm hoog, 11 cm lang en 14 cm breed vrachtvliegtuig of een 5 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed vrachtschip.

De LEGO® Creator-serie biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen. Combineer de Vrachthelikopter met de LEGO® Creator Blauwe racer (productnr. 31027) en de LEGO® Creator Autotransport-set (productnr. 31033) en beleef nog meer actie, avontuur en plezier!

Kortom, de LEGO® Creator 3-in-1 Vrachthelikopter is de perfecte toevoeging aan jouw LEGO® collectie voor jong en oud. Het is niet alleen plezierig, maar ook educatief en stimuleert de fantasie. Bestel jouw eigen Vrachthelikopter vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de lucht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31072

Extreme motoren

foto van lego set31092

Helikopter avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.