Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rode go-kart 31030

De LEGO Rode go-kart set 31030 is een stoere speelgoedauto die gebruikt kan worden om snel over de racebaan te racen.
Daarnaast bevat de set ook instructies om een quad-motor en vorkheftruck te bouwen.
De mogelijkheden zijn eindeloos met deze 3-in-1 LEGO-set en het duurzame kunststof zorgt voor langdurig speelplezier.
Bestel nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Rode go-kart 31030 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
106
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31030
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom bij de LEGO Rode go-kart set 31030! Met deze set kun je supersnel racen over de LEGO-racebaan en andere geweldige avonturen beleven. Deze set is niet zomaar een speelgoedauto, maar een echte go-kart met een zichtbaar stuurmechanisme, grote motor met luchtrooster en uitlaatdetails en brede velgen met dikke banden. Het sportieve rood-blauwe kleurenschema maakt het extra stoer!

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van racen houden. Bouw de rode go-kart in elkaar en scheur rond over de racebaan! Je zult versteld staan van de snelheid waarmee je kunt rondrijden. Het echt werkende stuurmechanisme maakt het extra leuk om rond te rijden en je kunt hem eenvoudig besturen door aan het stuur te draaien.

Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook drie bouwinstructies voor verschillende voertuigen. Maak er een quad-motor van, waarmee je door de modder kunt spetteren en over heuvels kunt springen. Of bouw een sterke vorkheftruck die kan worden gebruikt om zware objecten op te tillen. Er is zelfs plaats voor een minifiguur op de vorkheftruck!

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze 3-in-1 LEGO-set. Er zijn zoveel manieren om te spelen en te bouwen dat je nooit uitgespeeld raakt. Gebruik je fantasie en maak je eigen creaties! Of gebruik deze set als startpunt voor je eigen LEGO-avonturen.

Met deze LEGO-set beleef je eindeloos speelplezier. Bovendien zijn de LEGO-onderdelen gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan. Bouw de rode go-kart, de quad-motor en de vorkheftruck keer op keer opnieuw en beleef steeds weer nieuwe avonturen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de LEGO Rode go-kart set 31030 vandaag nog en ga racen over de racebaan! De rode go-kart is 6 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed, de vorkheftruck is 6 cm hoog, 11 cm lang en 7 cm breed en de quad motor is 5 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed. Dankzij de verschillende bouwopties biedt deze set een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en urenlang speelplezier. Bestel hem nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31062

Robotverkenner

foto van lego set10245

Werkplaats van de Kerstman

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.