Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Regenwoud-dieren 31031

Ontdek het kleurrijke regenwoud met deze Lego set 31031.
Bevat een beweegbare papegaai, kikker en vlieg.
Bouw daarnaast een kameleon of vruchtbaar eiland.
Geschikt voor jong en oud en ideaal om creatief bezig te zijn.
Bestel nu en geniet van eindeloos bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Regenwoud-dieren 31031 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
215
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31031
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap het regenwoud in en maak kennis met de schattigste dieren! In deze kleurrijke set vind je een prachtig gekleurde papegaai met beweegbare vleugels, poten en ogen, een schattige kikker en een grappige vlieg. Geef de papegaai iets lekkers te eten en speel met de kikker en de vriendelijke vlieg.

Maar wees gewaarschuwd, de kikker houdt van vliegen! Zorg ervoor dat je hem in de gaten houdt wanneer hij rondspringt. Deze set is perfect voor iedereen die van dieren houdt en het leuk vindt om te bouwen.

De kleurrijke set heeft een felgroen, rood, blauw en geel kleurenschema en is opgebouwd uit meer dan 200 lego-steentjes. Naast de papegaai, kikker en vlieg, omvat deze set ook een aantal andere geweldige functies, zoals beweegbare poten en bek van de kikker en draaibare ogen van de papegaai.

Maar dat is nog niet alles! U kunt deze set ook eenvoudig ombouwen tot een kameleon of een tropische vis. De kameleon is 6 cm hoog, 19 cm lang en 8 cm breed en de tropische vis is 9 cm hoog, 11 cm lang en 6 cm breed.

Of je nu een volwassene bent die van bouwen houdt of een kind dat graag speelt met kleurrijke legosets, deze set is perfect voor jou! Het is ook een geweldige manier om je creativiteit te uiten en een geweldige manier om quality time door te brengen met familie en vrienden.

Dus waar wacht je nog op? Duik in het regenwoud en ontmoet de lieve dieren! Ook leuk als cadeau voor je kleine (of grote) neefje, nichtje, kind, vriend of partner.

Bestel deze legoset nu en geniet van eindeloze uren bouw- en speelplezier! Verzamel alle dieren uit het regenwoud. En vergeet niet, het kan worden omgebouwd tot een kameleon of een tropische vis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31066

Spaceshuttle-verkenner

foto van lego set5007371

Build and Stick

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.