Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Autotransport 31033

De LEGO Creator Autotransport set (31033) bestaat uit een stoere vrachtwagen met twee auto's.
Je kunt de vrachtwagen ook ombouwen tot een sleeptruck of een mobiele kraan.
Alle sets in de Creator serie passen perfect bij elkaar.
Deze set is ideaal voor volwassenen en jongeren en biedt urenlang bouwplezier.
Combineer het met andere sets voor nog meer avontuur.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Autotransport 31033 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
264
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31033
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de stoere en krachtige 3-in-1 autotransport vrachtwagen en lever de auto's af op de juiste bestemming! Met zijn coole blauw-witte kleurenschema, kantelbare cabine en gedetailleerde motor, verstelbare aanhanger om auto's op te rijden, grote uitlaten, zwaailichten en schijnwerpers op het dak, is deze autotransport vrachtwagen een echte eye-catcher op de weg. Bovendien wordt de set geleverd met twee prachtige auto's: een off-roader en een sportwagen, die perfect op de aanhanger passen. Laat de opritten zakken en rijd de auto's het werkpaard van de weg op, start de motor en je bent klaar om te gaan!

Bouw niet alleen de autotransport vrachtwagen, maar maak ook de sleeptruck of mobiele kraan, waardoor de avonturen oneindig worden. Met deze 3-in-1 set verveel je je nooit en krijg je altijd weer nieuwe creatieve ideeën. De sleeptruck heeft een gele auto en de mobiele kraan heeft een grote grijparm, waarmee je zware objecten kunt optillen en verplaatsen.

De autotransport vrachtwagen is indrukwekkend in grootte en meet 6 cm hoog, 25 cm lang en 5 cm breed. De sleeptruck is 6 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed en de mobiele kraan is 5 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed. Alle sets in deze Creator serie passen perfect bij elkaar, waardoor je een fantastische wereld van voertuigen en bouwplezier kunt creëren.

De LEGO Creator Autotransport set is perfect voor volwassenen en jongeren die graag iets maken en bouwen. Deze set is gemakkelijk te bouwen en heeft stapsgewijze instructies. Urenlang plezier en uitdagingen wachten op je met deze geweldige 3-in-1 set die perfect is voor verzamelaars en LEGO liefhebbers.

En als je nog meer actie wilt, combineer de LEGO Creator Blauwe Racer (productnr. 31027) en de LEGO Creator Vrachthelikopter (productnr. 31029) voor nog meer intens avontuur. Voeg deze geweldige sets toe aan je verzameling en geniet van de talloze mogelijkheden!

Met de LEGO Creator Autotransport set beleef je uren bouwplezier. Deze set is perfect om cadeau te geven aan jezelf of een vriend, voor verjaardagen, Kerstmis of gewoon als verrassing. Bestel deze geweldige 3-in-1 set vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31103

Raketwagen

foto van lego set31054

Blauwe trein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.