Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimte Robot 31034

De LEGO set 31034 is een 3-in-1 Creator Ruimte Robot met een futuristisch en kleurrijk ontwerp.
Met een jet-pack en raketboosters kan deze robot door de lucht vliegen.
Bouw hem om tot een straalvliegtuig of sportwagen voor nog meer bouwplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel deze LEGO set vandaag nog en beleef het avontuur van de toekomst!

Waar is LEGO Ruimte Robot 31034 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
237
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31034
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de toekomst! Stap de wereld van morgen binnen met deze fantastische 3-in-1 LEGO® Creator Ruimte Robot. Deze robuuste robot staat klaar om de strijd aan te gaan met zijn coole oranje, wit en zwarte kleurenschema, groot robothoofd met één scherp kijkend blauw oog, afneembare rugzak met uitvouwbare vleugels en afneembare raketboosters. Hij zal je verbazen met zijn grote robotvoeten waar de raketboosters in passen, metaalkleurige vingers, gepantserde schouderplaten en flexibele, meervoudig verstelbare gewrichten.

Stuur deze machine de lucht in met het sterke jet-pack, scheer door de wolken, maak een moedige landing en bouw hem dan om tot een futuristisch straalvliegtuig met verstelbare vleugels of een high-tech sportwagen van de toekomst en beleef een ultra high-tech 3-in-1 bouwavontuur!

Met dit bouwpakket beleef jij het avontuur van de toekomst. De Ruimte Robot is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een topper in de LEGO® Creator serie. Laat de robot de ruimte in gaan, start de sterke raketboosters en scheer door de wolken! Het klassieke oranje-wit-zwarte kleurenschema zorgt ervoor dat deze robot razend populair is onder kinderen.

Door de verschillende mogelijkheden om te bouwen blijft de Ruimte Robot uitdagend. Bouw hem om tot een futuristisch straalvliegtuig met verstelbare vleugels, klaar om alle planeten in ons zonnestelsel te verkennen. Of bouw hem om tot een high-tech sportwagen en scheur door de straten van de stad.

Verschillende mogelijkheden, eindeloos plezier! De Ruimte Robot is 17 cm hoog en daarmee een opvallende verschijning in iedere collectie. Met de straalvliegtuig modus meet hij 6 cm hoog, 19 cm lang en 20 cm breed. In de sportwagen modus meet hij 4 cm hoog, 14 cm lang en 8 cm breed. Een perfect avontuur voor jong én oud!

Laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur met deze fantastische 3-in-1 LEGO® Creator Ruimte Robot! Zorg voor een onvergetelijke ervaring met dit bouwpakket en trakteer jezelf op eindeloos bouwplezier. De robot is eenvoudig te bouwen en geeft urenlang speelplezier dankzij de verschillende mogelijkheden die bij dit pakket zitten.

De LEGO® Creator Ruimte Robot is nu te koop! Wacht niet langer en bestel hem vandaag nog. Mis dit unieke bouwpakket niet en beleef het avontuur van de toekomst. Met de Ruimte Robot haal jij een echte topper in huis. Laat je verrassen en betoveren door de kracht van LEGO®!

Lego set 31034 Ruimte Robot - Beleef de Toekomst nu!

Keywords voor SEO: Lego, Ruimte Robot, Creator, 3-in-1, Futuristisch, Jet-pack, Kleurenschema, Raketboosters, Straalvliegtuig, Sportwagen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31094

Racevliegtuig

foto van lego set31049

Dubbel-rotor helikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.