Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strandhut 31035

De LEGO set 31035, genaamd Strandhut, is perfect voor een dag vol plezier op het strand.
Leer surfen, verzamel zeesterren en geniet van verfrissende drankjes in de gezellige binnenkant van de hut.
Je kunt de hut ook ombouwen tot een surf-shop of een zomerhuisje aan zee.
De set bevat ook leuke details zoals een zeemeeuw en surfplanken.
Met deze set beleef je altijd de perfecte dag op het strand!

Waar is LEGO Strandhut 31035 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
286
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31035
lego insiders punten icoon
202
punten

Welkom op het strand, waar de zon altijd schijnt en de golven perfect zijn voor surfers van alle niveaus! Met de LEGO® Creator Strandhut kun je genieten van een dag vol plezier in de zon terwijl je de kunst van het surfen leert. Verzamel zeesterren, neem een duik vanaf de steiger, test de golven op je surfplank of probeer paddleboarding! En als je een pauze nodig hebt, kun je afkoelen in de schaduw van de strandhut.

Eenmaal binnen in de strandhut vind je een gezellig interieur met een kassa, een vloerlamp, een radio en een scala aan verfrissende drankjes. En als je jezelf het gevoel wilt geven alsof je aan het strand woont, kun je de hut eenvoudig ombouwen tot een surf-shop waar je planken kunt huren, les kunt krijgen in surfen en waar zomergasten een heerlijk koud drankje kunnen bestellen.

Misschien wil je jezelf gewoon lekker ontspannen en genieten van het uitzicht op het strand vanaf het terras met stoelen en een tafel. Schiet wat fantastische foto's van het strand, de zee en de lucht om later van te genieten.

Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, probeer dan naar het zomerhuisje aan zee te gaan. Dat is niet alleen een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de zee, maar het is ook een fantastische plek om te bouwen en te spelen. Met de stenen uit de set kun je ook een cool zomerhutje met zwembad of een gezellig zomerhuisje aan zee bouwen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

De LEGO® Creator Strandhut zit boordevol fantasierijke details, waaronder een zeemeeuw, 2 surfplanken en een peddel voor paddleboarding. Het heeft een geel, donkerblauw en wit kleurenschema dat perfect past bij de kleuren van de zon, zee en strand. En met 2 minifiguren om de set tot leven te brengen, zul je je nooit vervelen!

Of je nu jong of oud bent, de LEGO® Creator Strandhut biedt urenlang speelplezier en verbeeldingskracht. Dus pak je koffer, neem je zonnebril en zonnebrandcrème mee, en kom langs op het strand om te genieten van deze fantastische set. Of je nu van surfen, zwemmen of gewoon ontspannen houdt, met de LEGO® Creator Strandhut beleef je altijd de perfecte dag op het strand!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31017

Sunset Speeder

foto van lego set10245

Werkplaats van de Kerstman

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.