Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Speelgoedwinkel en Supermarkt 31036

Ontdek de spannende en verrassende LEGO 31036 3-in-1 Speelgoedwinkel en Supermarkt-set.
Deze set biedt creativiteit en avontuur, met een gezellige mini-supermarkt en een coole speelgoedwinkel.
Je kunt zelfs je eigen LEGO-creatie toevoegen aan de hoofdstraat.
Met meerdere ombouwmogelijkheden en een kleurrijk kleurenschema is deze set een geweldige toevoeging aan elke LEGO-collectie.
Kom gezellig winkelen en ontdek de LEGO-wereld van avontuur en creativiteit!

Waar is LEGO Speelgoedwinkel en Supermarkt 31036 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
466
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31036
lego insiders punten icoon
300
punten

Welkom in de LEGO wereld van avontuur en creativiteit! Bereid je voor op een spannend en verrassend avontuur met onze 3-in-1 Speelgoedwinkel en Supermarkt-set. Ontdek de gezellige mini-supermarkt waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een gezonde en lekkere snack, van vers fruit en groente tot een verfrissend drankje. En als je van speelgoed houdt, moet je zeker een kijkje nemen in de leuke speelgoedwinkel ernaast. Daar vind je de coolste speelgoedrobot die je ooit hebt gezien!

Loop over de stoep voor de winkels en beleef het plezier van het kopen van een lekkere rode appel of het proberen van de kauwgomballenautomaat. De voorkant van de minisupermarkt kan naar buiten draaien zodat je het gedetailleerde interieur van de winkel kunt zien. Of draai de voorkant naar binnen om een dubbele voorgevel te maken met een speelgoedwinkel en een kruidenierswinkel. Elk van deze winkels heeft zijn eigen, unieke uithangbord. Het balkon van de speelgoed- en groentewinkel kan ook nog veranderd worden in een handige brug die de twee appartementen op de eerste verdieping met elkaar verbindt.

Wil je creatief zijn en je eigen LEGO-creatie toevoegen aan de winkels op de hoofdstraat, dan kan dat ook! Op deze manier kun je je eigen wereld vormgeven, net zoals jij dat wilt. En als je nog niet genoeg hebt van het bouwen en de creativiteit, dan kun je deze set eenvoudig ombouwen tot een postkantoor of een kiosk. Het mooie van onze 3-in-1 sets is dan ook dat je altijd kunt blijven spelen met je eigen favoriete en unieke creaties.

Onze Speelgoedwinkel en Supermarkt-set komt in een zandkleurig, lichtgroen, wit, beige en donkerblauw kleurenschema. De winkels zijn open en wachten op jou om gezellig te komen winkelen. Je kunt over de loopbrug lopen van de ene naar de andere winkel en de speelgoedrobot kopen die je hart sneller doet slaan. Deze set is 19 cm hoog, 25 cm breed en 7 cm diep. Het postkantoor is 11 cm hoog, 13 cm breed en 14 cm diep, terwijl de kiosk 11 cm hoog, 13 cm breed en 14 cm diep is.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig winkelen en ontdek de LEGO-wereld van avontuur en creativiteit met onze 3-in-1 Speelgoedwinkel en Supermarkt-set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (25-05-2023) € 31.95 (25-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31142

Ruimteachtbaan

foto van lego set5007371

Build and Stick

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.