Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Avontuurlijke Voertuigen 31037

Bouw een stoere off-roader met de LEGO Creator Avontuurlijke Voertuigen-set.
Deze 3-in-1 set bevat ook een helikopter en hovercraft.
Verken het land, het water en de lucht en beleef diverse avonturen.
Laat je creativiteit de vrije loop met deze uitdagende set.
Bestel nu voor de ultieme bouw- en speelervaring!

Waar is LEGO Avontuurlijke Voertuigen 31037 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
282
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31037
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor avontuur op het land, op het water én in de lucht? Dan is de LEGO® Creator Avontuurlijke Voertuigen-set iets voor jou! Met deze geweldige 3-in-1 set kun je zelf een stoere off-roader bouwen met een groen-wit-zwart kleurschema. Deze ultieme terreinwagen is uitgerust met een echt werkende takel met haak, deuren die open kunnen en enorme banden met terreinprofiel. Bovendien heeft hij ultra-hoge spatschermen, een stevige motorbeugel en oranje zwaailicht-elementen voor een superstoere uitstraling! De set bevat zelfs een gereedschapsset- en brandblusser-element, én afneembare deuren en dak. Zo lijkt het net alsof jij deel uitmaakt van een echte expeditie!

Met deze off-roader kun je alle uitdagingen van het terrein aan. Rijd over rotsen en modderige paden, en verken de meest afgelegen gebieden. De off-roader is ontworpen om de wildernis te trotseren, dus laat je niet tegenhouden door wat obstakels. Als je alle off-road mogelijkheden hebt onderzocht, wordt het tijd om je voertuig om te bouwen tot een fantastische hovercraft of snelle helikopter. Zo kun je nog meer avontuur beleven en de wereld op een compleet andere manier verkennen!

De Avontuurlijke Voertuigen-set is niet alleen uitdagend om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Hij heeft namelijk een echt werkende takel, die je kunt bedienen om voorwerpen op te hijsen en te verplaatsen. Verwijder het dak en de deuren voor een nog spectaculairdere ervaring. Beleef avonturen op het land, op het water en in de lucht, en verken de wereld op de manier die jij het leukst vindt.

De set bevat niet één, maar drie bouwmodellen. Naast de off-roader kun je ook een helikopter of hovercraft bouwen. De helikopter is 7 cm hoog, 23 cm lang en 7 cm breed en de hovercraft is 6 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed. Het off-road voertuig zelf is 9 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed. Er is plaats voor één minifiguur (niet bijgeleverd) in het voertuig, zodat je zelf een avontuurlijke ontdekkingsreiziger kunt zijn!

Met deze set kun je je creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Bouw steeds nieuwe voertuigen en beleef steeds nieuwe avonturen. Of je nu de stadsjungle wilt verkennen, over de golven wilt vliegen of door de lucht wilt zweven, met de LEGO® Creator Avontuurlijke Voertuigen-set is niets te gek!

Ben jij klaar om op avontuur te gaan? Bestel dan snel de LEGO® Creator Avontuurlijke Voertuigen-set en beleef de ultieme bouw- en speelervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31129

Grote tijger

foto van lego set31121

Krokodil

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.