Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blauwe Straaljager 31039

Met de LEGO Creator Blauwe Straaljager bouw je een cool vliegtuig met beweegbare vleugels en kleppen.
Je kunt het landingsgestel inklappen en de motorruimte openen.
Ook kun je de set ombouwen tot een helikopter of hovercraft.
Geschikt voor jongeren en volwassenen, goed voor de ontwikkeling.
Bestel nu en beleef avontuur! Het vliegtuig is 13 cm hoog, 38 cm lang en 32 cm breed.

Waar is LEGO Blauwe Straaljager 31039 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
608
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31039
lego insiders punten icoon
450
punten

Wil jij het avontuur op land en zee op de meest coole manier beleven? Stap dan aan boord van de LEGO® Creator Blauwe Straaljager! Dit vliegtuig is uitgerust met alle functies die je je maar kunt bedenken. Zo heb je beweegbare vleugels, rolroeren en kleppen waardoor je het vliegtuig helemaal naar jouw wensen kunt laten vliegen. Het landingsgestel kan worden ingeklapt en de motorruimte kan worden geopend. Hierdoor voel je je helemaal een topvlieger die de controle heeft over zijn vliegtuig.

De Blauwe Straaljager heeft een donkerblauw, wit en rood kleurschema waardoor hij er super cool uitziet. De realistische details zijn adembenemend en maken dit model helemaal af. Zo heeft het vliegtuig onder andere een dubbel staartroer, een grote, getinte cockpit, halfcirkelvormige luchtinlaten, boordverlichting en een enorme uitlaat. Al deze details zorgen ervoor dat jij je helemaal kunt inleven als echte piloot!

Wil je een nieuwe uitdaging? Dan kan je de Blauwe Straaljager ombouwen tot een high-tech helikopter. Deze helikopter is super wendbaar en je kunt er allerlei manoeuvres mee doen. Wil je nog meer uitdaging? Dan kan je er ook nog voor kiezen om een aerodynamische hovercraft met dubbele cockpit te bouwen. Met de LEGO® Creator Blauwe Straaljager 3-in-1 set kan je al deze modellen bouwen en dat allemaal met dezelfde set stenen. Je hebt hierdoor meerdere mogelijkheden om te bouwen en keer op keer kan je deze set blijven hergebruiken.

Deze set is een fantastische bouwuitdaging voor iedereen die van vliegtuigen houdt en het avontuur niet uit de weg gaat. Het is geschikt voor jongeren en volwassenen van alle leeftijden en je hebt er urenlang bouw- en speelplezier aan. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je ontwikkeling omdat het je creatieve en motorische vaardigheden stimuleert.

De Blauwe Straaljager is 13 cm hoog, 38 cm lang en 32 cm breed, de helikopter (exclusief rotors) is 15 cm hoog, 39 cm lang en 16 cm breed en de hovercraft is 9 cm hoog, 28 cm lang en 10 cm breed. Stap in en scheer over land en zee. Beweeg de rolroeren en kleppen om een extra kick te krijgen en beleef het avontuur van je leven!

Bestel nu de LEGO® Creator Blauwe Straaljager en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31080

Modulaire wintervakantie

foto van lego set31078

Boomhutschatten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.