Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Superstraaljager 31042

De Lego set 31042 is een 3-in-1 Creator model van een Superstraaljager.
Met 95 stenen kunnen kinderen van 6-12 jaar niet alleen de straaljager bouwen, maar ook een futuristische jet of vliegtuig.
De set stimuleert de verbeelding en is ook leuk voor volwassenen.
De beweegbare vleugels zorgen voor extra speelplezier.
Voeg deze Lego set toe aan je collectie en geniet van het bouwplezier!

Waar is LEGO Superstraaljager 31042 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
100
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31042
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de cockpit van de Superstraaljager en bereid je voor op supersonische vluchten door de lucht! Met het donkergeel-blauw-wit kleurenschema en het stoere dubbele staartroer, navigatielampen, grote luchtinlaten en beweegbare vleugels, is deze legendarische Lego set de perfecte keuze voor de avontuurlijke bouwers.

Met meer dan 95 Lego stenen is deze 3-in-1 Lego Creator model een fantastische uitdaging voor kinderen van 6-12 jaar die graag creatief aan de slag gaan met bouwen. Laat je fantasie de vrije loop en bouw niet alleen de Superstraaljager, maar ook een futuristische jet of supercool vliegtuig. Het is driedubbel bouw- en speelplezier met deze geweldige set!

De beweegbare vleugels kunnen in allerlei standen worden gezet voor een perfecte landing, of om de legendarische luchtacrobatiek uit te voeren die je altijd al wilde proberen. Deze Lego set is niet alleen geweldig om te bouwen, maar ook enorm leuk om mee te spelen en om de verbeelding van kinderen te stimuleren.

En niet alleen kinderen zullen dol zijn op deze Lego Creator set! Ook volwassenen die graag bouwen en zich willen laten meevoeren in de wereld van de creativiteit zullen enorm veel plezier beleven aan de Superstraaljager. Het is een geweldige manier om de stress van de dag los te laten en even helemaal op te gaan in het creatieve proces.

Met dit legendarische Lego model creëer je een prachtige aanvulling op je collectie. Voeg deze Superstraaljager toe aan je collectie of geef hem cadeau aan iemand die dol is op Lego. Met zijn afmetingen van 5 cm hoog, 17 cm lang en 17 cm breed is deze Lego set een echte blikvanger.

Zorg ervoor dat je je collectie van Lego Creator modellen uitbreidt en laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu een legendarische Superstraaljager bouwt, de futuristische jet, of het supercoole vliegtuig, je zult geen genoeg kunnen krijgen van het bouwen en spelen met deze 3-in-1 Lego Creator set.

Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf of iemand anders een geweldig cadeau met deze Lego set. En niet vergeten, met de beweegbare vleugels en de getinte cockpit zal deze Superstraaljager tot leven komen in het spel en de verbeelding van de bouwers. Wacht niet langer en geniet van dit driedubbel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31105

Woonhuis en speelgoedwinkel

foto van lego set31072

Extreme motoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.