Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Parkdieren 31044

De LEGO set 31044 bevat schattige parkdieren, zoals een hond en een moedereend met kuikentjes.
Met meer dan 200 LEGO stenen en een bouwuitdaging voor kinderen van 6-12 jaar, biedt deze set urenlang speelplezier en educatie over dieren.
Naast de hond en de eend, kan je ook een eekhoorn of een uil bouwen.
Bestel nu en ontdek de avonturen van deze speelse dieren in het park van LEGO.

Waar is LEGO Parkdieren 31044 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
202
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31044
lego insiders punten icoon
135
punten

Welkom in het park van LEGO®! Hier vind je de meest schattige dieren die je ooit gezien hebt! Met de Parkdieren set kun je urenlang spelen en genieten van de natuurgetrouwe kleuren en bewegingen van de dieren. Deze 3-in-1 LEGO® Creator set bevat een speels hondje en een moedereend met haar kuikentjes.

De hond heeft beweegbare poten en oren en de bek kan open, zodat zijn roze tong zichtbaar wordt. Hij heeft een prachtig kleurenschema van bruin, donker oranje, wit en zwart. De eend heeft een beweegbare kop en vleugels en een heerlijk zacht kleurenschema van beige, groen, geel, oranje en wit. De jonge eendjes zijn geel en oranje en zien eruit alsof ze zo uit het ei zijn gekomen.

Beleef uren speelplezier met het bouwen en verzorgen van de parkdieren. Laat de hond en de eend samen spelen en leer ze omgaan met elkaar en de omgeving.

De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 6-12 jaar en bevat meer dan 200 LEGO® stenen. Maar dat is niet alles! Met deze set kun je ook een eekhoorn of een uil bouwen. Deze 3-in-1 modellen bieden nog meer speelplezier en uitdaging.

De hond is 8 cm hoog, de eend is 4 cm hoog, de eekhoorn is 9 cm hoog en de uil is 8 cm hoog. Deze dieren zijn perfect om mee te spelen en kunnen ook als decoratie worden gebruikt.

De Parkdieren set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook zeer leerzaam. Kinderen leren over verschillende dieren en hun eigenschappen, en ontwikkelen hun fijne motoriek en creativiteit.

Dus waar wacht je nog op? Kom mee naar het park van LEGO® en ontdek de schattige en speelse dieren! Bestel nu de Parkdieren set en krijg urenlang speelplezier en bouwplezier. Wie weet wat voor avonturen de hond, de eend, de eekhoorn en de uil samen beleven!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31055

Rode racewagen

foto van lego set31074

Raketrallyauto

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.