Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Groene sportwagen 31056

Met LEGO set 31056 bouw je een stijlvolle sportwagen in een prachtig groen, wit en zwart kleurenschema.
Het heeft een gedetailleerd interieur, plaats voor twee minifiguren en kan worden omgebouwd tot een speedboot of truck.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar, deze 3-in-1 set biedt eindeloze mogelijkheden voor bouwen en spelen.
Bestel nu voor ultieme bouwplezier!

Waar is LEGO Groene sportwagen 31056 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
122
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31056
lego insiders punten icoon
90
punten

Bouw je eigen stijlvolle sportwagen en cruise door de straten met deze coole set van LEGO® Creator! Met een prachtig groen, wit en zwart kleurenschema, getinte voorruit en gedetailleerd dashboard is deze sportwagen de droom van elke autoliefhebber. Bovendien heeft het een ruim interieur met plaats voor twee minifiguren, waardoor jij en een vriend de stad kunnen verkennen in stijl.

Maar wacht, er is meer! Met het unieke modulaire ontwerp van deze set kan je de sportwagen in een handomdraai ombouwen tot een speedboot of een truck. Zo kan je je eigen voertuigen creëren en de uitdaging aangaan om ze keer op keer te bouwen en te herbouwen.

Deze set is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en heeft meer dan 120 elementen, waardoor het een perfecte bouw- en speelervaring biedt. Het 3-in-1 model biedt eindeloze mogelijkheden voor het bouwen en het spelen waardoor jij en je vrienden de hele middag bezig zullen blijven.

Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen auto, boot of truck! Of je nu op zoek bent naar avontuur op het land of op zee, met deze set kan je alle kanten op. En het beste van alles? De set is eenvoudig op te bouwen uit drie modules, waardoor je binnen no time aan de gang kunt.

Klaar om te cruisen? Bestel vandaag nog jouw Groene Sportwagen set en maak je klaar voor de ultieme bouw- en speelervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31132

Vikingschip en de Midgaardslang

foto van lego set31089

Zonsondergang baanracer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.