Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Parkstraat woonhuis 31065

De LEGO set 31065 Parkstraat woonhuis is een prachtig drieverdiepingen tellend gebouw geïnspireerd op Manhattan.
Het biedt urenlang speelplezier met een gedetailleerd interieur en een kleurenthema van beige, zwart, wit, bruin, grijsgroen en donkerrood.
Bouw het om tot een stadscafé of een groen huis met een kas in de achtertuin.
Deze set bevat twee minifiguren, een hond en een vogel om zelf te bouwen.
Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze LEGO set.

Waar is LEGO Parkstraat woonhuis 31065 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
566
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31065
lego insiders punten icoon
375
punten

Stap in de grote stad met de LEGO set 31065 Parkstraat woonhuis! Dit prachtige drie verdiepingen tellende gebouw is geïnspireerd op het bruisende Manhattan en zorgt voor urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen. Met een prachtig kleurenschema van beige, zwart, wit, bruin, grijsgroen en donkerrood met een afwerking van een blauwe voordeur, grote erkers, kelderramen, zwarte leuningen, trap, balkon, buitentrap en parkgedeelte met een bankje, een wegwijzer en een straatlantaarn om zelf te bouwen, kun je je perfect in een woonwijk wanen.

Open het model van de woning om naar binnen te kijken en laat je verrassen door een prachtig gedetailleerd interieur. Je zult een flatscreen-tv, een bank, een open haard, een keuken en een slaapkamer aantreffen. Neem een kijkje op de eerste verdieping en ontdek de gezellige woonkamer, ingericht met een comfortabele bank voor al je LEGO minifiguren om heerlijk te ontspannen. Steek de open haard aan om het gezellig te maken. En als je dorst krijgt, kun je naar de keuken gaan om iets lekkers te drinken te halen.

Bouw vervolgens alle units om in tafeltjes en stoelen voor een gezellig stadscafé waar alle vrienden en familieleden kunnen samenkomen om te kletsen en van een lekker drankje te genieten. Of bouw het om tot een weelderig groen huis met een kas in de achtertuin waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de natuur.

De set is inclusief twee minifiguren plus een hond en een vogel om zelf te bouwen en biedt veel mogelijkheden om je fantasie de vrije loop te laten. Je kunt het huis uitbreiden met zoveel extra's als je maar wilt en zo je eigen droomhuis creëren. Zo zijn er figuurtjes in verschillende outfits, planten, bloemen en zelfs dieren zoals honden en katten.

De set bestaat uit meer dan 560 elementen en biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 7-12 jaar. Het woonhuis aan de Parkstraat (geopend) is ca. 20 cm hoog, 24 cm breed en 7 cm diep. Het stadscafé is ca. 11 cm hoog, 24 cm breed en 8 cm diep en de tuinwijkwoning is ca. 16 cm hoog, 16 cm breed en 12 cm diep.

Kortom, de LEGO set 31065 Parkstraat woonhuis is een geweldige aanwinst voor je LEGO collectie en biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen, spelen en fantaseren! Bestel vandaag nog en geniet van dit prachtige bouwpakket dat perfect is voor alle LEGO liefhebbers.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31109

Piratenschip

foto van lego set31077

Modulaire zoete traktaties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.