Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spaceshuttle-verkenner 31066

De LEGO set 31066 is een Spaceshuttle-verkenner, speciaal ontworpen voor avontuurlijke jongeren en volwassenen die dromen van ruimteverkenning.
Met een indrukwekkend ontwerp en verschillende bouwopties, biedt deze set eindeloos plezier.
Het bevat een minifiguur van een astronaut en stimuleert de verbeelding en leert kinderen over de ruimte.
Perfect als cadeau voor iedereen die van avontuur houdt! Koop nu en ontdek de geheimen van het universum.

Waar is LEGO Spaceshuttle-verkenner 31066 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
285
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31066
lego insiders punten icoon
195
punten

Bereid je voor op een onvergetelijk ruimte-avontuur met de Spaceshuttle-verkenner LEGO set! Deze spectaculaire set is speciaal ontworpen voor avontuurlijke jongeren en volwassenen die dromen van het verkennen van de ruimte. Klim aan boord van de Spaceshuttle-verkenner, met zijn indrukwekkende wit, zwart en grijs kleurenschema, gigantische motoren, opengaand vrachtruim met robot-arm, satelliet met uitvouwbare vleugels en minifiguur-cockpit met getinte voorruit.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest geweldige buitenaardse avonturen met deze 3-in-1 LEGO Creator set. Bouw de Spaceshuttle-verkenner om tot een Maanbasis voor nog meer ruimte-pret of bouw een Rover met een open cockpit en boormachine-arm. Het avontuur stopt nooit met deze set!

Land op de maan en verken deze buitenaardse omgeving met gedetailleerd interieur, een bedieningspaneel en een robot-arm. Of trek erop uit met de Rover en ontdek verborgen werelden en mysterieuze planeten. De keuze is aan jou!

De Spaceshuttle-verkenner set bevat een minifiguur van een astronaut met afneembaar jetpack, die je helpt bij je avonturen op de meest afgelegen planeten. Doe het jetpack om en maak spannende ruimtewandelingen of maak het vrachtruim open om direct bij de satelliet te kunnen komen.

Deze set is speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur, bloedstollende actie en ingewikkelde bouwprojecten. De Spaceshuttle-verkenner LEGO set is ook perfect voor degenen die houden van een uitdaging en graag nieuwe ontdekkingen doen.

De Spaceshuttle-verkenner set is niet alleen een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren, maar het biedt ook een geweldige mogelijkheid om te leren over wetenschap, techniek en de ruimte. Kinderen kunnen hun kennis over de ruimte verbreden en meer leren over de wereld buiten onze planeet.

De Spaceshuttle-verkenner set is een geweldig cadeau voor elke jonge of volwassen actieheld die gek is op de ruimte. Deze set is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan.

Ga nu op avontuur in de ruimte met de Spaceshuttle-verkenner LEGO set en ontdek de geheimen van het universum. Koop nu deze set en maak van je dromen werkelijkheid!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31067

Modulaire vakantie aan het zwembad

foto van lego set31078

Boomhutschatten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.