Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Modulaire vakantie aan het zwembad 31067

De LEGO Creator 31067 Modulaire vakantie aan het zwembad set is perfect voor zomerse activiteiten.
Creëer je eigen droomhuis met modulaire elementen en combineer met andere sets.
Bevat accessoires zoals een gitaar en een zelfbouwijsje.
Bouw ook een Skatepark-vakantieset of Muziekgarage-vakantieset.
Geschikt voor jong en oud.
Bestel vandaag en beleef de zomer van je dromen!

Waar is LEGO Modulaire vakantie aan het zwembad 31067 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
356
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31067
lego insiders punten icoon
156
punten

Welkom bij de LEGO Creator 31067 Modulaire vakantie aan het zwembad set, perfect voor jongeren en volwassenen die houden van zomerse activiteiten en mooie huizen! Deze set is voorzien van een kleurrijk huis met rood en beige kleuren, een prachtig dakterras met bloemen en een barbecue, een tuin met kronkelende bomen en groene planten, een groot zwembad en een pingpongtafel met batjes. Het huis heeft grote ramen, rode luifels en een blauwe voordeur. En dat is nog niet alles, want binnen in het huis vind je ook een gitaarversterker, een flatscreen-tv en een comfortabele zitbank om zelf te bouwen.

Maar dat is nog lang niet alles! Met de zelfbouw-modules kun je jouw eigen droomhuis creëren, zoals een huis met een dakzwembad of een prachtige daktuin. Verplaats deuren, ramen en andere modulaire elementen eenvoudig met het LEGO Creator modulaire systeem, dat nieuw is in juni 2017. Combineer deze set met de modulaire systeemsets met productnrs. 31068 en 31069 en ontwerp je eigen unieke huis met eindeloze bouw- en speelmogelijkheden!

Deze set bevat ook twee minifiguren, een jongen en een meisje, die samen kunnen genieten van alle activiteiten die deze vakantie aan het zwembad te bieden heeft. Beleef uren speelplezier met alle activiteiten buitenshuis: zwemmen, tafeltennissen en skateboarden. Maak je eigen muzikale avonturen met de gitaar en bevroren traktaties voor die extra zomervibe.

Met de accessoire-elementen, zoals een gitaar, een ijsje om zelf te bouwen en een zwemband, kun je vele avonturen beleven. Bouw het huis met zwembad op het dak en beleef nog meer speelplezier met de modulaire systeemsets van LEGO Creator. Maar dat is nog niet alles, want met de stenen van dit 3-in-1 LEGO Creator model kun je ook een Skatepark-vakantieset of een Muziekgarage-vakantieset bouwen. Zo heb je nog eens de keuze uit verschillende sets van LEGO Creator, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn!

De Modulaire vakantie aan het zwembad-set is maar liefst 12 cm hoog, 20 cm breed en 13 cm diep. Het Skatepark is ca. 13 cm hoog, 17 cm breed en 12 cm diep, terwijl de Muziekgarage ca. 13 cm hoog, 13 cm breed en 12 cm diep is.

Kies nu voor deze geweldige LEGO set en beleef samen met jouw vrienden en familie de zomer op zijn best! Bouw en speel met deze ongelooflijke Modulaire vakantie aan het zwembad set en ontdek eindeloze mogelijkheden. Bestel de set vandaag nog en beleef de zomer van je dromen met LEGO Creator!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31036

Speelgoedwinkel en Supermarkt

foto van lego set31068

Modulair modern huis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.