Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Modulaire familievilla 31069

Met de LEGO Creator Modulaire Familievilla kun je het ultieme bouwavontuur beleven en van je thuis een speelparadijs maken.
Deze set bevat een drie verdiepingen hoog huis met kleurrijke details, een tuin met diverse accessoires, een interieur met slaapkamer en keuken, en een modulair systeem waarmee je het huis helemaal naar eigen wens kunt veranderen.
Daarnaast kun je met de elementen ook een golfhotel of zomervilla met zwembad bouwen.
De set wordt geleverd met drie minifiguren en diverse accessoire-elementen.
Begin vandaag nog aan dit bouwproject en ontdek de eindeloze speelmogelijkheden!

Waar is LEGO Modulaire familievilla 31069 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 52.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
728
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
31069
lego insiders punten icoon
487
punten

Wij presenteren vol trots de meest fantastische bouwset van dit moment: de LEGO Creator Modulaire Familievilla! Met deze set beleef je het ultieme bouwavontuur en maak je van je thuis een waar speelparadijs. Deze villa is maar liefst drie verdiepingen hoog en heeft een prachtig rood pannendak en een witte gevel met ontelbaar veel ramen. Bovendien is de villa voorzien van kleurrijke details die het geheel nog gezelliger maken. In de tuin van deze villa vind je een basketbalring, een buitenhaard, een brievenbus, een hondenhok en zelfs een trap naar het terras op de middelste verdieping, inclusief een heerlijke ligstoel om van de zon te genieten.

De interieurdetails zijn al even schitterend, met onder andere een slaapkamer en een keuken, een gezellige tafel en een comfortabele bank. Maar het allermooiste aan deze set is dat je de zelfbouw-modules kunt combineren en eenvoudig deuren, ramen en andere modulaire elementen kunt verplaatsen om het huis helemaal naar jouw smaak te veranderen. Dit kan dankzij het LEGO Creator modulaire systeem, nieuw in juni 2017. Voeg deze set samen met de modulaire systeemsets met productnrs. 31067 en 31068 en ontwerp je eigen droomhuis met oneindige bouw- en speelmogelijkheden.

En er is meer! Met de elementen van dit 3-in-1 LEGO Creator model kun je niet alleen een fabuleuze villa bouwen, maar ook een voortreffelijk golfhotel of een prachtige zomervilla met zwembad. De set wordt geleverd met drie minifiguren: een man, een vrouw en een jongen, plus een hond om zelf te bouwen.

De accessoire-elementen zijn ook niet te versmaden, met onder andere een element met brief-opdruk, een bot en een emmer. Bovendien is er een batterij inbegrepen, zodat je meteen kunt beginnen met bouwen. De familievilla is maar liefst 22 cm hoog, 36 cm breed en 14 cm diep. Het golfhotel heeft een hoogte van circa 24 cm, een breedte van 30 cm en een diepte van 13 cm, terwijl de zomervilla circa 13 cm hoog, 20 cm breed en 23 cm diep is.

Begin vandaag nog aan het grootste bouwproject van je leven met deze LEGO Creator Modulaire Familievilla. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en het plezier dat je kunt beleven met deze fantastische set. Combineer met de andere modulaire systeemsets en bedenk je eigen droomhuis met oneindige bouw- en speelmogelijkheden! Met de LEGO Creator Modulaire Familievilla wordt het bouwen van je eigen huis nu wel heel erg leuk.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 52.95 (25-05-2023) € 52.95 (25-05-2023) € 52.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31093

Woonboot aan de rivier

foto van lego set31125

Fantasie boswezens

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.