Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Turbo baanracer 31070

De LEGO set 31070 Turbo Baanracer is perfect voor snelheidsduivels.
Deze sterke, lichtblauwe raceauto heeft witte racestrepen, een achterspoiler en zwart-witte velgen.
De deuren kunnen automatisch omhoog bewegen en de cockpit is gedetailleerd met een racestuur en rolbeugel.
De achterklep kan worden geopend om de motor te bekijken.
Deze 3-in-1 set kan worden omgebouwd tot een vorkheftruck of blauwe racewagen.
Met brede witte racestrepen en zwart-witte velgen ziet het er stoer uit.
Geschikt voor jongeren en volwassenen.
Combineer sets om je eigen stad te bouwen.
Een perfect cadeau voor raceliefhebbers.

Waar is LEGO Turbo baanracer 31070 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
664
leeftijd icoon
9-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31070
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij een echte snelheidsduivel? Dan is de LEGO set 31070 Turbo Baanracer iets voor jou! Klim in de cockpit van deze sterke, lichtblauwe racer en voel de adrenaline door je aderen stromen. Deze wagen is voorzien van brede witte racestrepen, een stoere witte achterspoiler en stijlvolle zwart-witte velgen met laagprofielbanden. Maar dat is nog niet alles, de deuren kunnen automatisch omhoog bewegen zodat jij in een handomdraai klaar bent voor de start!

Neem plaats achter het stuur en zie hoe gedetailleerd de cockpit is! Er is zelfs een rolbeugel aanwezig voor extra veiligheid. Gebruik het racestuur om de auto te besturen en houd de snelheidsmeter in de gaten. Schakel soepel naar een hogere versnelling met de beweegbare versnellingspook en rem krachtig met de noodremhendel. De felgele en grijze verstelbare racestoelen maken het geheel helemaal af.

Wil je weten hoe deze razendsnelle wagen van binnen eruit ziet? Geen probleem! De achterklep kan worden geopend zodat jij een blik kunt werpen op de enorme motor met chroomkleurige ventilatieroosters en bewegende delen. De getinte voorruit en gedetailleerde voor- en achterlichten, uitlaten en zijspiegels maken het plaatje compleet.

Het 3-in-1 LEGO® Creator model biedt nog meer mogelijkheden. Bouw deze wagen om tot een vorkheftruck om goederen te tillen of een coole blauwe racewagen voor nog meer snelheid. De keuze is aan jou!

Deze set is in een supercool lichtblauw kleurenschema uitgevoerd met brede witte racestrepen. De zwart-witte velgen met laagprofielbanden, die nieuw zijn in juni 2017, zorgen voor een extra stoere look. De grote cockpit biedt plaats aan twee minifiguren (niet bijgeleverd), dus nodig een vriend uit voor nog meer raceplezier.

Met een hoogte van ca. 7 cm, een lengte van 22 cm en een breedte van 12 cm is de Turbo Baanracer een geweldig stuk LEGO voor jongeren en volwassenen. De vorkheftruck is ongeveer 14 cm hoog, 22 cm lang en 10 cm breed. De coole blauwe racewagen is ca. 5 cm hoog, 23 cm lang en 12 cm breed.

Beleef urenlang speelplezier met deze LEGO set en laat je fantasie de vrije loop. Maak de mooiste avonturen mee in deze stoere racer, til zware voorwerpen op met de vorkheftruck en scheur op hoge snelheid door de straten met de blauwe racewagen. Het kan allemaal met deze veelzijdige set.

Bestel deze LEGO set vandaag nog en maak jouw collectie compleet. Heb je al een andere LEGO Creator set? Combineer deze sets en bouw je eigen stad! LEGO biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief bouwen en spelen. De Turbo Baanracer is een perfect cadeau voor jezelf of voor een vriend die van racen en snelle auto's houdt.

Merk op hoe de beschrijving voldoende SEO-sleutelwoorden en -zinnen bevat zoals LEGO Creator, 3-in-1, lichtblauw, raceauto, vorkheftruck, bouwen, snelheid, stoer en cadeau.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31109

Piratenschip

foto van lego set31054

Blauwe trein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.