Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Modulair skatehuis 31081

Met de LEGO set 31081 Modulair Skatehuis bouw je je eigen skateparadijs.
De set bevat een gedetailleerd skatehuis met buitenbaan, stangen, klimwand en basketbalring.
Binnenin is er een gezellig interieur met een tv, radio en bank.
De set biedt verschillende bouwmogelijkheden en kan worden aangepast naar eigen wens.
Inclusief twee minifiguren.
Geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.
Bouw jouw ultieme skateparadijs met deze LEGO set voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Modulair skatehuis 31081 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
422
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31081
lego insiders punten icoon
337
punten

Heb je altijd al gedroomd van je eigen skateparadijs? Dan is de LEGO set 31081 Modulair Skatehuis echt iets voor jou! Met deze 3-in-1 set kan je een gedetailleerd skatehuis bouwen met een gave buitenbaan, stangen, klimwand en een heuse basketbalring. Maar dat is nog niet alles: binnenin vind je een gezellig interieur met alles wat je nodig hebt voor een toffe skate-sessie: een tv, radio en bank om even uit te rusten tussen het skaten door.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan je de modules van het skatehuis bouwen zoals jij het wenst. Wil je een andere deur? Geen probleem. Liever een ander raam? Kan allemaal! Met het LEGO Creator modulaire systeem kan je van jouw skatehuis een persoonlijke droomlocatie maken.

Maar er is meer! Deze 3-in-1 set biedt namelijk verschillende bouwmogelijkheden. Naast de skatehal kan je de set transformeren tot een speelhal met spelmachines en een hoekcafé of een skatepark met een geweldige skatebaan. De keuze is aan jou!

De set is inclusief twee minifiguren, waaronder een stoere skater en een trendy skategirl, allebei klaar voor een wild avontuur. En dankzij de kleurrijke gevel in rood, beige, geel, groen, bruin en grijs, valt dit skatehuis zeker op in jouw LEGO collectie.

Met deze set kan je helemaal losgaan en ontdekken wat voor skater jij bent. Maak een ritje op de scooter over de reusachtige baan, probeer de klimwand uit, of laat zien wat je kunt op een skateboard. Ga lekker basketballen of chillen met je vrienden en kijk gezellig samen tv.

Als je deze set eenmaal in huis hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan de bouwbare modules op oneindig veel manieren combineren en aanpassen naar jouw wens. En dat niet alleen, want deze bouwset is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar en biedt dus plezier en uitdaging voor jong en oud.

Is deze Modulair Skatehuis set toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om de set om te bouwen tot een speelhal met spelmachines en een hoekcafé of een skatepark met een superskatebaan en een tv-camera. Keuze genoeg!

Bouw jouw ultieme skateparadijs met deze geweldige LEGO set 31081 Modulair Skatehuis. Gegarandeerd urenlang speelplezier en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31020

Twinblade avonturen

foto van lego set31059

Sunset straatmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.