Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cruise avonturen 31083

De LEGO Creator 3in1 Cruise avonturen set is een luxe jacht met realistische details zoals een radar en toilet.
Het blauw-witte kleurenschema en de 4 reddingsboeien geven het jacht een luxe uitstraling.
De set bevat ook accessoires zoals een waterscooter, surfboard, vishengel, palmboom en zandkasteel.
Naast het jacht kunnen er twee andere modellen worden gebouwd: een strandhuis met zeilboot en een helikopter met verkeerstoren.
De set bevat 3 minifiguren en biedt eindeloos speelplezier.
Koop deze set vandaag en ontdek de mooiste zonnige bestemmingen.

Waar is LEGO Cruise avonturen 31083 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
597
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
31083
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom aan boord van de LEGO® Creator 3in1 Cruise avonturen set! Stap aan boord van het luxe jacht en ontdek de oceaan met je eigen mini-vakantie. Deze set is gevuld met realistische details zoals een radar en zelfs een cabine met toilet! Het blauw-witte kleurenschema geeft het jacht een luxe uitstraling en er zijn zelfs 4 reddingsboeien op de romp bevestigd. Maar dat is niet alles, want er zijn genoeg leuke accessoires om je fantasie de vrije loop te laten gaan, waaronder een waterscooter, een surfboard, een vishengel, een palmboom en zelfs een zandkasteel.

Met deze set kan je talloze avonturen beleven. Vaar door de prachtige baaien en ontdek de mooiste plekken op zee. Spring op de waterscooter en scheur door het water, bouw een zandkasteel op het strand of probeer te surfen op de golven. Of geniet gewoon van een picknick in de schaduw van de palmboom. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar het leukste van deze set is dat je hem kan ombouwen tot twee andere coole modellen. Bouw een gezellig strandhuis met een aanlegsteiger en een zeilboot, of een krachtige helikopter met een landingsplatform en een verkeerstoren. Met deze opties kan je keer op keer nieuwe avonturen beleven en je eigen verhaal creëren.

De set bevat ook 3 minifiguren: een man, een vrouw en een kind. Ze zijn helemaal klaar voor plezier en avonturen en staan ​​te popelen om met jou op reis te gaan. Het luxe jacht is ongeveer 16 cm hoog, 27 cm lang en 10 cm breed, het strandhuis is ongeveer 9 cm hoog, 13 cm breed en 19 cm diep, en de helikopter is ongeveer 16 cm lang.

Dus als je op zoek bent naar een leuke set om je creativiteit de vrije loop te laten gaan, dan is de LEGO Creator 3in1 Cruise avonturen set perfect voor jou! Met deze set kan je de mooiste zonnige bestemmingen ontdekken en keer op keer nieuwe avonturen beleven. Koop hem vandaag nog en vergeet niet om hem om te bouwen naar de andere coole modellen voor nog meer speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (24-05-2023) € 44.95 (24-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31030

Rode go-kart

foto van lego set31041

Bouwvoertuigen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.