Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mobiele stuntshow 31085

De LEGO Creator 3in1 Mobiele Stuntshow is een spectaculaire set met een transportvoertuig, monstertruck en springschansen.
De set kan worden omgebouwd tot een hot rod pick-up of twee dragsters.
Met twee minifiguren kun je allerlei waanzinnige stunts uitvoeren.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen.

Waar is LEGO Mobiele stuntshow 31085 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
581
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31085
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom bij de LEGO Creator 3in1 Mobiele Stuntshow! Maak je klaar voor een ongelooflijk spectaculaire performance met deze indrukwekkende set. Laad de monstertruck en de schijnwerpers uit het transportvoertuig en klap de springschansen uit. Het is tijd om te stunten!

Dit transportvoertuig is niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel cool! Met twee vlammende uitlaatpijpen en een gedetailleerde bestuurderscabine inclusief een bed en tv, is dit de perfecte plek om als stuntvrouw even bij te komen. En het beste van alles? Dit model kan worden omgebouwd tot een hot rod pick-up of twee dragsters, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om te stunten en te spelen!

Inclusief 2 minifiguren: een stuntvrouw en haar trouwe monteur. Samen zetten zij de meest waanzinnige stunts neer. Van monstertruck sprongen tot het racen op volle snelheid op de springschansen af. Het is allemaal mogelijk met deze geweldige set.

Met deze set heb je alles tot je beschikking om de beste stunts te laten zien. Het transportvoertuig heeft uitklapbare springschansen, een monstertruck en schijnwerpers. Zet de schijnwerpers op hun plek, blokkeer de wielen van het transportvoertuig en laat de uitklapbare schansen zakken. Laat de monstertruck ronken en rijd op volle snelheid op de springschans af, zodat je daarna weer perfect landt!

Rijd met de monstertruck het transportvoertuig op en ga op weg naar de volgende spannende stuntshow. Bewonder de coole bestuurderscabine met een bed en televisie. Uitgevoerd in rood-wit-blauw met decoratieve elementen met sterrenopdruk, gaat deze set er heel snel voor zorgen dat je de show steelt op elk feestje!

Geef je creativiteit de vrije loop en bouw het 3in1 model om en zet de show voort met een hot rod pick-up of twee dragsters. Er zijn eindeloze mogelijkheden met deze set, dus laat je fantasie de vrije loop en creëer de perfecte set voor jou.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen die nog steeds een passie hebben voor LEGO sets. Het transportvoertuig is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 9 cm breed, de monstertruck is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. De hot rod is ca. 5 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed, en de pick-up is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed. De dragsters zijn elk ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed.

Kortom, de LEGO Creator 3in1 Mobiele Stuntshow is de perfecte set voor iedereen die houdt van stunts, spanning en speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest waanzinnige stunts met deze set. Bestel nu en maak je klaar voor de show!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (25-05-2023) € 42.95 (25-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31113

Racewagen transportvoertuig

foto van lego set31025

Berghut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.