Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Futuristisch vliegtuig 31086

Met de LEGO Creator 3in1 set 31086 Futuristisch vliegtuig kun je jouw eigen avonturen beleven.
Bouw het vliegtuig en transformeer het naar een ruimteschip of een futuristische robot.
Verken nieuwe werelden, ontmoet buitenaardse levensvormen en geniet van de eindeloze mogelijkheden.
Bestel deze geweldige LEGO set nu en beleef de avonturen van je leven!

Waar is LEGO Futuristisch vliegtuig 31086 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
157
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31086
lego insiders punten icoon
135
punten

Welkom aan boord van het LEGO® Creator 3in1 31086 Futuristisch vliegtuig! Dit prachtige en kleurrijke vliegtuig heeft een cool donkerrood-wit kleurenschema en diverse geweldige eigenschappen, zoals naar voren gevouwen vleugels, een getinte cockpit en een vlammende straalmotor. Met deze geweldige LEGO set krijg je maar liefst 3 verschillende bouw- en speelervaringen! Bouw het futuristische vliegtuig en laat het daarna transformeren in een futuristisch ruimteschip waarmee je het hele universum kunt verkennen. Of beleef spannende scifi-avonturen met de vliegende futuristische robot met vleugels en rugzak.

Deze LEGO Creator 3in1 set biedt ongelooflijk veel plezier en uitdagingen voor jong en oud. Met dit geweldige vliegtuig kun je jouw eigen avonturen bedenken en er zelfs meerdere tegelijk beleven. Bouw het vliegtuig, neem plaats achter het stuur en vlieg mee op supersonische vluchten naar plekken waar maar weinig anderen kunnen komen. Het vliegtuig is ca. 7 cm hoog, 20 cm lang en 22 cm breed en biedt meer dan genoeg ruimte voor jouw fantasieën.

Tijd om het vliegtuig om te bouwen! Verander het donkerrode vliegtuig in een ruimteschip en verken het uitgestrekte universum. Je zult versteld staan van de avonturen die je zult beleven tijdens het verkennen van de verste uithoeken van het heelal. Het futuristische ruimteschip is ca. 4 cm hoog, 17 cm lang en 14 cm breed en geeft je de mogelijkheid om op talloze buitenaardse werelden te landen en deze te ontdekken.

Maar wacht, er is nog meer! Transformeer het LEGO Creator 3in1 31086 Futuristisch vliegtuig in een futuristische robot met vleugels en rugzak en beleef nog meer scifi-plezier. Deze futuristische robot is ca. 10 cm hoog en biedt je de mogelijkheid om de wereld te verkennen als nooit tevoren.

Met deze LEGO Creator 3in1 set ben jij de baas over je eigen avonturen. Bouw het vliegtuig, ruimteschip of de robot en speel eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop en verken nieuwe werelden, ontmoet buitenaardse wezens en beleef avonturen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Maak je klaar voor supersonische vluchten en beleef samen met je vrienden diepe ruimte avonturen. Laat jouw ruimteschip vliegen tussen de sterren, ontdek nieuwe planeten en ga op zoek naar buitenaardse levensvormen. Het LEGO Creator 3in1 31086 Futuristisch vliegtuig biedt een oneindig scala aan mogelijkheden.

Dus waar wacht je nog op? Haal deze geweldige LEGO Creator 3in1 set vandaag nog in huis en word de baas over jouw eigen avonturen! Je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze set te bieden heeft. Bouw het vliegtuig, de robot of het ruimteschip en stijg op naar ongekende hoogtes. Bestel deze LEGO set nu en beleef de avonturen van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (25-05-2023) € 13.95 (25-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31091

Spaceshuttle transport

foto van lego set31066

Spaceshuttle-verkenner

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.