Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Onderwaterrobot 31090

Ontdek de onderwaterwereld met de LEGO Creator 3in1 Onderwaterrobot set 31090.
Bouw de krachtige robot met verstelbare gewrichten en creëer spannende avonturen.
De set bevat ook een bouwbare mantarog en een stukje zeebodem.
Daarnaast kun je nog twee andere modellen bouwen, zoals een onderzeeër of een schatzoekcentrum.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Onderwaterrobot 31090 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
207
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31090
lego insiders punten icoon
150
punten

Duik in een onvergetelijk avontuur en ontdek de diepste delen van de oceaan met de LEGO® Creator 3in1 31090 Onderwaterrobot! Laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste, spannendste verhalen met dit fantastische bouwpakket.

De onderwaterrobot is een ware krachtpatser. Met zijn in alle standen verstelbare gewrichten, grote transparante koepel, rood robotoog, ballasttanks en enorme voeten kan hij door de diepste delen van de oceaan lopen. En als je het robotoog verwijdert, tover je hem in een handomdraai om tot een cockpitcontrolecentrum.

Met deze set kun je niet alleen de onderwaterrobot bouwen, maar ook een bouwbare mantarog en klein stukje zeebodem met zeeplant en goudklompelementen. Laat deze vervaarlijke mantarog op de loer liggen en pas op dat hij je niet te grazen neemt!

De onderwaterrobot heeft mechanische handen met een klauw, boor en grijper. Aan zijn linkerarm zit een klauw en boor, en aan zijn rechterarm heeft hij een grijper. Beweeg het hoofd, de armen en benen van de robot om de coolste posities aan te nemen en jaag op de mooiste onderwaterschatten.

Je kunt nu niet alleen de onderwaterrobot bouwen, maar ook twee andere modellen! Bouw de onderwaterrobot en mantarog om tot een onderzeeër met manipulatorarm of een schatzoekcentrum onder water met kraan. Zo kun je eindeloos variëren en je fantasie de vrije loop laten.

Met de LEGO Creator 3in1 sets krijg je maar liefst drie verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw eerst de onderwaterrobot en ontdek de diepe oceaan, en laat je creativiteit dan de vrije loop en creëer nog meer spectaculaire schattenjachten.

De onderwaterrobot heeft een uniek geel-grijs-zwart-rood kleurenschema en is ongeveer 14 cm hoog. De mantarog is ongeveer 3 cm hoog, 6 cm lang en 7 cm breed. De onderzeeër bereikt ongeveer 9 cm hoog, 17 cm lang en 13 cm breed en de onderwaterkraan ongeveer 12 cm hoog, 13 cm lang en 18 cm breed.

Ga mee op avontuur en ontdek de diepste delen van de oceaan met de LEGO® Creator 3in1 31090 Onderwaterrobot en zijn vrienden! Met deze Lego set kun je eindeloos spelen en beleven. Bestel hem nu en laat je fantasie de vrije loop.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31048

Huisje aan het meer

foto van lego set31059

Sunset straatmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.