Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spaceshuttle transport 31091

Bereid je voor op ruimtereizen met de LEGO Creator 3in1 Spaceshuttle transport set! Met een dieplader, spaceshuttle en vele functies, beleef je eindeloos speelplezier.
Bouw ook een helikoptertransport of auto met caravan voor nog meer avontuur.
Creëer je eigen universum en bestel deze geweldige set nu!

Waar is LEGO Spaceshuttle transport 31091 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
341
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31091
lego insiders punten icoon
202
punten

Bereid je voor op een reis naar de ruimte met de krachtige LEGO® Creator 3in1 31091 Spaceshuttle transport set! Bouw deze supercoole dieplader met aanhanger en verticale uitlaatpijpen, claxons op het dak, een getinte voorruit en 10 stevige, dikke wielen. Daarna ben jij de baas over je eigen spaceshuttle, met grote motoren, een vrachtruim met deuren die open kunnen, een werkende kraan en een satelliet. Laad de shuttle op de sterke truck en rijd naar de lanceerplaats. Schiet de ruimte in, open de deuren van het vrachtruim en gebruik de kraan om de satelliet in een baan rond het heelal te brengen voordat je terugkeert naar de aarde voor een perfecte landing!

En weet je wat het gave is aan deze set? Met de LEGO Creator 3in1 sets krijg je 3 verschillende bouw- en speelervaringen! Bouw het spaceshuttle transport en tover het vervolgens om in een helikoptertransport of een auto met caravan voor nog meer plezier en avontuur. Dit betekent dat je niet alleen een spaceshuttle tot je beschikking hebt, maar ook een coole helikopter om wendbaar de lucht te verkennen en een auto met caravan om op avontuur te gaan en de mooiste plekjes te ontdekken!

De dieplader met aanhanger heeft verticale uitlaatpijpen, claxons op het dak, een getinte voorruit en 10 wielen met rubberen banden. De spaceshuttle heeft een authentiek kleurenschema, een getinte voorruit, grote motoren, een vrachtruim met deuren die open kunnen en een werkende kraan. Met deze fantastische set beleef jij eindeloos veel speelplezier!

De Spaceshuttle transport set is perfect voor jong en oud. Voor fans van LEGO® bouwen en voor fans van de ruimtevaart! Deze set is schaalbaar en kan dus worden uitgebreid met andere LEGO sets die in het Universum thema passen, waardoor je je eigen universum kunt creëren en verkennen!

Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende ruimteavonturen met deze LEGO® Creator 3in1 Spaceshuttle transport set. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook leuk om te bouwen. Bovendien heb je met deze set 3 verschillende modellen in 1. Dit betekent eindeloos bouw- en speelplezier!

Kortom, de LEGO® Creator 3in1 31091 Spaceshuttle transport set is een geweldige set die je niet mag missen. Bestel hem nu en beleef de grootste avonturen in het universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31115

Ruimtemijnbouw-mecha

foto van lego set31138

Strandkampeerbus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.