Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Draaimolen 31095

De LEGO Creator 3in1 Draaimolen set is een magische kermiservaring met ruimtethema.
Het bevat zwevende karretjes, zoals een raket en een spaceshuttle, en kan worden omgebouwd tot een vrije val-attractie of een reuzenrad.
Met 595 stukjes is er urenlang speelplezier en het bevordert motorische en cognitieve vaardigheden.
Combineer het met andere LEGO Creator 3in1 sets voor nog meer creatieve mogelijkheden.
Bestel vandaag nog en geniet van avontuurlijk plezier!

Waar is LEGO Draaimolen 31095 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
595
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
31095
lego insiders punten icoon
412
punten

Welkom op de meest magische kermis van het universum! Met de LEGO Creator 3in1 Draaimolen set creëer je jouw eigen wereld vol avontuurlijke attracties en opwinding. Stap binnen bij deze draaimolen met ruimtethema en laat je verrassen door de zwevende karretjes, waaronder een raket, een spaceshuttle, een buitenaards ruimteschip en zelfs een vrolijke bonte koe.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spectaculaire verhalen terwijl je aan de rode hendel draait en de karretjes door de lucht zwiert terwijl de carrousel zachtjes draait. Maar dat is niet alles! Bouw en speel met drie verschillende kermisattracties. Deze LEGO Creator 3in1 set kan worden omgebouwd tot een vrije val-attractie of een LEGO reuzenrad voor nog meer kermisplezier.

En dat is nog niet alles wat deze speelgoedbouwset te bieden heeft! Het omvat ook een prachtig hokje voor de kaartverkoop, een parkbankje en een ijskarretje met bouwbare ijsjes. En niet te vergeten, inbegrepen zijn de 3 minifiguren die helemaal klaar zijn voor een leuke dag op de kermis. Wie weet kom jij ze nog tegen tijdens je eigen kermisbezoek.

De Draaimolen set is niet alleen leuk en spannend, maar ook educatief en zet aan tot creativiteit! Met het bouwen en spelen van deze set, worden kinderen gestimuleerd in hun motorische en cognitieve vaardigheden en ontwikkelen ze hun fantasie en probleemoplossend vermogen.

De LEGO Creator 3in1 Draaimolen set is geschikt voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen, spelen en avontuur. Met in totaal 595 stukjes is er genoeg te doen en beleven voor urenlang speelplezier. De set is bovendien gemakkelijk uit te breiden en te combineren met andere LEGO Creator 3in1 sets voor nog meer variatie en creatieve mogelijkheden.

Haal de kermis in huis en geniet samen met vrienden en familie van de meest spannende, creatieve en magische avonturen met de LEGO Creator 3in1 Draaimolen set. Bestel hem vandaag nog en ontdek een wereld vol opwinding en plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31036

Speelgoedwinkel en Supermarkt

foto van lego set31092

Helikopter avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.