Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dubbel-rotor helikopter 31096

De LEGO set 31096, de Dubbel-rotor helikopter, biedt spannende avonturen in lucht en water.
Met grote rotors, getinte cockpit en werkende lier.
De set kan ook worden omgebouwd tot een jet of hovercraft.
Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
Nu verkrijgbaar in een cool kleurenschema.
Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloze avonturen!

Waar is LEGO Dubbel-rotor helikopter 31096 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
569
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
31096
lego insiders punten icoon
412
punten

Vliegen en varen wordt nu nog spannender en realistischer met de LEGO® Creator 3in1 Dubbel-rotor helikopter! Met grote, gesynchroniseerde rotors en een getinte cockpit met twee zitplaatsen, is deze helikopter een onmisbaar voertuig voor avonturen in de lucht en op zee. Heb jij altijd al willen vliegen en varen in een helikopter die je zelf hebt gebouwd? Dan is deze set echt iets voor jou!

Met een schuifdeur aan de zijkant en een vrachtruimte die open kan, ben je klaar voor elke missie. Gebruik de werkende lier om de inbegrepen onderwaterrobot te laten zakken en ontdek samen de prachtige onderwaterwereld. Door aan het tandwiel te draaien, laat je de grote, gesynchroniseerde rotors draaien en zweef je door de lucht als een echte piloot.

Maar dat is nog niet alles! LEGO Creator 3in1 sets bieden kinderen maar liefst drie verschillende manieren om creatief te spelen. Bouw eerst de dubbel-rotor helikopter en creëer daarna een speelgoedjet of een speelgoedhovercraft voor nog meer avontuur. Dankzij de vele mogelijkheden is deze set nooit saai en blijf je keer op keer nieuwe en spannende avonturen beleven.

De LEGO set wordt geleverd met een minifiguur van een piloot die klaar is voor elk avontuur. Met deze minifiguur kun je eindeloos vliegen en varen in je eigen gecreëerde voertuig. De dubbel-rotor helikopter is uitgevoerd in een cool oranje, blauw, wit, zwart en grijs kleurenschema en heeft een hoogte van 17 cm, een lengte van 37 cm en een breedte van 33 cm. De speelgoedjet is ongeveer 8 cm hoog, 26 cm lang en 27 cm breed, terwijl de speelgoedhovercraft een hoogte heeft van 9 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 8 cm. Met deze afmetingen en kleurenschema's valt deze set zeker op!

Kortom, met de LEGO® Creator 3in1 Dubbel-rotor helikopter zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop en beleef samen met je vrienden en familie de spannendste avonturen in de lucht en op zee. Deze set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die van een uitdaging houden. Koop hem nu en laat jouw dromen uitkomen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31030

Rode go-kart

foto van lego set31085

Mobiele stuntshow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.