Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Woonhuis, dierenwinkel & café 31097

De LEGO Creator 3in1 set 31097 bevat een kleurrijk gebouw met 2 verdiepingen, een café, een keuken, en een dakterras, evenals een gebouw met 3 verdiepingen met een dierenwinkel, een appartement en een dakterras.
Ook inbegrepen zijn stenen gebouwde speelgoeddieren.
De set kan worden omgebouwd tot een bankgebouw of een marktstraat met tram.
Deze veelzijdige set biedt uren speelplezier en wordt geleverd met 3 minifiguren.
Bestel vandaag nog de LEGO Creator 3in1 31097 set en geniet van creatieve avonturen in een volledige stad!

Waar is LEGO Woonhuis, dierenwinkel & café 31097 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
969
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2019
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
31097
lego insiders punten icoon
600
punten

Beleef urenlang speelplezier met LEGO® Creator 3in1 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café! Deze set bestaat uit een kleurrijk gebouw van 2 verdiepingen met een café, een keuken op de bovenste verdieping en een dakterras, plus een gebouw van 3 verdiepingen met een dierenwinkel, een appartement en een dakterras. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze set geleverd met van stenen gebouwde speelgoeddieren zoals een hond, een toekan en een muis!

Het is een volledige stad in één set! Met de Creator 3in1 speelsets kunnen kinderen genieten van 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram. Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.

Het woonhuis beschikt over allerlei leuke details, zoals decoratieve borden bij het café en grote ramen. Het buitengedeelte is voorzien van bloemen, een pinautomaat, een trottoir, een stoplicht en een brandkraan. Het gebouw van 2 verdiepingen heeft een café op de begane grond met een gedetailleerd interieur en zitjes binnen en op het terras. Op de bovenste verdieping vind je een keuken met een fornuis en een balkon en daarboven een dakterras met bloemen.

Het gebouw van 3 verdiepingen beschikt over een dierenwinkel op de begane grond met een gedetailleerd interieur, een aquarium en een van stenen gebouwde hond, toekan en muis. Op de tussenverdieping vind je een appartement met een tv en een bank. Op de bovenste verdieping bevinden zich een slaapkamer met bed en nachtkastje met telefoon, en daarboven een dakterras met een zonnepaneel. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook een van stenen gebouwd hotdogkarretje met een groot bord van een hotdog, een sausfles en een hotdog.

Wissel de modulaire gedeelten en zelfs hele verdiepingen eenvoudig om en ontwerp je gebouw precies zoals jij dat wilt dankzij het LEGO® Creator modulaire systeem. Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die van bouwen en spelen houden. Met een hoogte van ca. 25 cm, een breedte van 20 cm en een diepte van 22 cm, is het woonhuis met dierenwinkel en café perfect voor display in je kamer of om mee te spelen.

In deze set is alles mogelijk en is uren speelplezier gegarandeerd! Plaats de minifiguren rondom het woonhuis, dierenwinkel & café en laat je fantasie de vrije loop gaan. Beleef samen met je kinderen de meest creatieve avonturen en creëer je eigen wereld! Bestel vandaag nog de LEGO® Creator 3in1 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café en ontdek een wereld vol speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 75.00 (25-05-2023) € 75.00 (25-05-2023) € 75.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31015

Emerald Express

foto van lego set10233

Horizon Express

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.