Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sportwagen 31100

Met de LEGO Creator 3in1 Sportwagen (31100) set kunnen kinderen 3 verschillende voertuigen bouwen en de set combineren met andere LEGO sets.
Het batterijloze speelgoed stimuleert creatief spel en de set is gedetailleerd en klaar voor actie.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bestel vandaag nog en geniet van LEGO bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Sportwagen 31100 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
134
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31100
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar voor een avontuurlijke rit met de LEGO® Creator 3in1 Sportwagen (31100) set! Met deze set zullen kinderen en volwassenen genieten van het bouwen en spelen met een sportwagen die klaar is om rond te racen. Deze set daagt de verbeelding uit om creatieve voertuigen te bouwen en biedt eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel. Het stimuleert de liefde voor voertuigen en creativiteit, terwijl het plezier geeft aan jong en oud.

Creatieve vrijheid om te bouwen

Met deze LEGO Creator 3in1 set kunnen kinderen 3 verschillende bouw- en speelervaringen verkennen en ontdekken. Ze kunnen beginnen met het bouwen van een sportwagen en deze vervolgens ombouwen tot een hot rod met motor en luchtinlaat. Daarna kunnen ze de hot rod weer ombouwen tot een ouderwets vliegtuig of iets anders compleet nieuws. Met deze set worden de verbeelding en creatieve vaardigheden van kinderen gestimuleerd en gesteund.

Modellen om te bouwen en te herbouwen

LEGO Creator 3in1 sets bieden kinderen gedetailleerde en realistische modellen die aanzetten tot fantasierijk spel. De modellen geven ze eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen, terwijl de creativiteit van kinderen van alle leeftijden wordt gestimuleerd. Met deze set kunnen kinderen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, terwijl ze genieten van het plezier van het spelen met hun creaties. Het is ook een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, feestdagen en speciale evenementen.

Speel en bouw verschillende voertuigen

Kinderen kunnen hun verbeelding en creatieve vaardigheden volop gebruiken terwijl ze spelen met een sportwagen die klaar is om rond te racen, snelheidsrecords te breken met een hot rod en een vlucht te nemen in een ouderwets vliegtuig. Deze set geeft kinderen 3 opties in elke doos: ze kunnen een Creator 3-in-1 Sportwagen (31100), hot rod of ouderwets vliegtuig maken. Ze kunnen de set bovendien combineren met andere LEGO® sets om hun bouwvaardigheden nog verder te ontwikkelen. De mogelijkheden om te bouwen en te spelen zijn eindeloos!

Gedetailleerd en klaar voor actie

Met de LEGO® Creator 3in1 Sportwagen set bouw je een sportwagen van ongeveer 4 cm hoog, 12 cm lang en 7 cm breed. Dit spannende speelgoed is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen en groot genoeg om een minifiguur in te kunnen zetten (niet inbegrepen). De set is gedetailleerd en klaar voor actie, waardoor kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en hun fantasie tot leven kunnen brengen.

Batterijloos speelgoed voor eindeloos plezier

De LEGO Creator 3in1 Sportwagen set is aangedreven door kinderfantasie voor eindeloos plezier! Batterijloos speelgoed stimuleert de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en geeft hen de vreugde van het helemaal zelf bedenken van nieuwe verhalen. Met de eenvoudig te volgen instructies is het bouwen een eitje, waardoor kinderen trots kunnen zijn op wat ze bouwen en veel creatief plezier beleven.

Stimuleer creatief spel

Geef kinderen eindeloze mogelijkheden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen tijdens het spelen met LEGO® Creator 3in1 sets. Deze coole voertuigenspeelset stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen met de diversiteit aan bouwmogelijkheden. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Al sinds 1958 worden de LEGO® stenen en onderdelen op dezelfde manier geproduceerd en getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

De LEGO Creator 3in1 Sportwagen set is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar oud en biedt een eindeloos plezier en spanning voor jong en oud. Bestel deze set vandaag nog en geniet van de vreugde van het bouwen en spelen met LEGO.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.49 (20-03-2023) € 9.99 (15-07-2022) € 9.18

Ook aanbevolen:

foto van lego set30581

Tropische papegaai

foto van lego set31155

Hamsterwiel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.