Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vuurdraak 31102

De LEGO Creator 3in1 set 31102 bevat een vuurspuwende draak, een sabeltandtijger en een schorpioen.
Kinderen kunnen hun eigen fantasiewereld creëren, bouwen en spelen met deze set.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, het stimuleert creativiteit, bouwvaardigheden en probleemoplossend vermogen.
Perfect als cadeau voor verjaardagen, sinterklaas of kerst.

Waar is LEGO Vuurdraak 31102 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
234
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31102
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de wereld van fantasy en bouw je eigen droomwereld met LEGO® Creator 3in1 sets! De Vuurdraak (31102) set is perfect voor kinderen die zich graag laten meeslepen door hun fantasie en die houden van bouwen en spelen met fantasiewezens. Bouw een vuurspuwende draak met beweegbare kop, bek, poten, staart, vleugels en klauwen, plus een schatkist die open kan. En dat is nog niet alles, met deze set kunnen kinderen ook een sabeltandtijger met beweegbare poten, kop en bek bouwen of een schorpioen met beweegbare poten en klauwen, of misschien zelf iets compleet nieuws bedenken! Zo beleven ze urenlang speelplezier en ontwikkelen ze hun creativiteit en bouwvaardigheden.

Deze creatieve 3in1 set is perfect voor kinderen die graag hun eigen fantasiewereld willen creëren en hun eigen avonturen willen beleven. Het geeft ze de vrijheid om te bouwen, te spelen en hun eigen fantasieën tot leven te brengen. Met deze bouwset ontdekken kinderen de kunst van het bouwen en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Zo ontwikkelen ze niet alleen hun creativiteit en bouwvaardigheden, maar ook hun probleemoplossende vermogen en hun zelfvertrouwen. En het beste van alles is dat ze eindeloos kunnen blijven bouwen en spelen met de 3 verschillende bouwopties die deze set biedt.

De LEGO® Creator 3in1 Vuurdraak (31102) set is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag, sinterklaas of kerstcadeau zoekt, dit speelgoed zal altijd een succes zijn. Kom binnen in de wereld van fantasy en beleef samen met je kind urenlang speelplezier.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder, en biedt fantastische speelmogelijkheden voor jongens en meisjes. Het stimuleert hun fantasie, creativiteit en bouwvaardigheden op een leuke en uitdagende manier. De set is ook uitstekend geschikt voor oudere LEGO® liefhebbers die graag hun eigen creaties bouwen en willen experimenteren met verschillende bouwtechnieken.

De Vuurdraak (31102) set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te bouwen. De eenvoudige instructies maken het bouwproces stapsgewijs en gemakkelijk te volgen, zodat iedereen ermee aan de slag kan. En als je eenmaal klaar bent met bouwen, kun je de set naar wens aanpassen en herbouwen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om te spelen en te bouwen.

De LEGO® Creator 3in1 sets zijn prachtig gedetailleerd speelgoed dat een eindeloze bron van creativiteit biedt. De modellen zijn gebaseerd op fantasie en werkelijkheid en bieden kinderen van alle leeftijden eindeloze mogelijkheden om te bouwen en spelen, terwijl hun creativiteit wordt gestimuleerd. Door te bouwen en te spelen met LEGO®, ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden, probleemoplossende vermogen en creativiteit.

De Vuurdraak (31102) set is een geweldig cadeau voor kinderen die graag creatief bezig zijn. Het is een perfecte startersset voor jongere kinderen die graag willen leren bouwen en spelen met LEGO®. Maar oudere LEGO® fans zullen deze set ook geweldig vinden, omdat het hen de vrijheid geeft om hun eigen fantasieën tot leven te brengen. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van fantasy en beleef samen met je kinderen urenlang speelplezier met de LEGO® Creator 3in1 Vuurdraak (31102) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set31035

Strandhut

foto van lego set31147

Retro fotocamera

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.