Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raketwagen 31103

Met de LEGO Creator 3in1 Raketwagen speelgoedset kunnen kinderen hun grenzen verleggen en nieuwe speelervaringen ontdekken.
De set bestaat uit een coole pick-uptruck met raketmotor, die op drie verschillende manieren kan worden gebouwd.
De gedetailleerde en realistische modellen stimuleren de creativiteit en bieden eindeloze speelmogelijkheden.
Deze set kan ook gecombineerd worden met andere LEGO sets.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Raketwagen 31103 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.3619-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 24.701-08-2022

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
198
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
31103
lego insiders punten icoon
187
punten

Verleg je grenzen en ontdek nieuwe speelervaringen met de LEGO® Creator 3in1 Raketwagen (31103) speelgoedset! Ben je klaar om je fantasie de vrije loop te laten en te genieten van opwindend creatief spel? Deze leuke speelgoedset is perfect voor kinderen van alle leeftijden en steekt boordevol fantasierijke actie.

De set bestaat uit een coole groen-witte pick-uptruck met een raketmotor achterop, een luchtinlaat, en een verstelbare spoiler. Maar dat is nog niet alles! Met deze LEGO Creator 3in1 set kun je 3 verschillende bouw- en speelervaringen ontdekken. Bouw een raketwagen, maak een off-roader of quad en laat je creativiteit de vrije loop om iets compleet nieuws te ontwerpen.

De raketwagen en de off-roader bieden ruimte voor een minifiguur (niet inbegrepen) in de cabine, wat het spel nog realistischer maakt. De gedetailleerde en realistische modellen stimuleren de creativiteit van kinderen van alle leeftijden en bieden eindeloze speelmogelijkheden. Bouwen en herbouwen verveelt nooit!

Deze set biedt 3 bouwopties in 1, zodat kinderen hun speelgoedvoertuigen kunnen maken en daarmee alleen kunnen spelen of ze kunnen combineren met andere LEGO® sets die ze al hebben. Hierdoor worden hun creativiteit en bouwvaardigheden voortdurend versterkt.

De door een straalmotor aangedreven raketwagen, de coole off-roader en de snelle quad vormen een ideaal cadeautje voor alle gelegenheden voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. De raketwagen is ca. 8 cm hoog, 22 cm lang en 7 cm breed, klein genoeg om overal mee naartoe te nemen en groot genoeg om een minifiguur in te kunnen zetten.

Deze LEGO Creator 3in1 Raketwagen speelgoedset is aangedreven door kinderfantasie voor eindeloos speelplezier! Batterijen zijn niet vereist en dit speelgoed helpt zelfs de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen te verbeteren.

Het spel kan direct beginnen zodra de doos wordt geopend. Dankzij de gemakkelijk te volgen instructies maken kinderen het bouwen kinderspel. Ze kunnen trots zijn op wat ze creëren en daarbij veel plezier beleven. Dit is de perfecte bouwset om de verbeelding en creativiteit van kinderen te vergroten.

LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep worden de stenen en onderdelen onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles, zodat ouders gerust kunnen zijn dat ze hun kinderen een veilig en hoogwaardig speelgoed in handen geven.

Kortom, de LEGO Creator 3in1 Raketwagen speelgoedset biedt kinderen een leuke, fantasierijke en veilige speelervaring. Verken nieuwe speelmogelijkheden, verleg je grenzen, laat je creativiteit de vrije loop en geniet van eindeloos speelplezier met deze geweldige speelgoedset!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 24.84 (03-08-2022) € 22.39

Ook aanbevolen:

foto van lego set31045

Oceaanonderzoeker

foto van lego set31059

Sunset straatmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.