Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hamburger Monstertruck 31104

Ga op ontdekkingsreis in de creatieve wereld van LEGO met de LEGO Creator 3in1 Hamburger Monstertruck set! Deze unieke foodtruck biedt urenlang speelplezier en stimuleert de bouwvaardigheden en creativiteit van kinderen.
Met gedetailleerde en realistische modellen kunnen kinderen hun eigen fantasierijke verhalen creëren.
Deze set is een geweldig cadeau voor jonge ondernemers en culinaire helden.
Koop vandaag nog de LEGO Creator 3in1 Hamburger Monstertruck set en ontdek je eigen creativiteit!

Waar is LEGO Hamburger Monstertruck 31104 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 7819-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
499
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31104
lego insiders punten icoon
375
punten

Welkom in de creatieve wereld van LEGO®! Beginnende koks en culinaire helden kunnen nu aan boord stappen van de LEGO Creator 3in1 Hamburger Monstertruck (31104) set voor een geweldige bouwervaring en ontdekkingstocht vol fantasierijk spel. Met deze unieke foodtruck kunnen kinderen hun bouwvaardigheden vergroten en leren hoe ze hamburgers moeten serveren aan hun vrienden en familie. Dit unieke voertuig heeft talrijke van stenen gebouwde details zoals een gigantische hamburger op het dak, een opvouwbare trap en zelfs een schattige hondenfiguur.

Ontdek je creativiteit

Deze LEGO Creator 3in1 set biedt kinderen de ultieme creatieve vrijheid. Kinderen kunnen hun bouwvaardigheden verkennen en hun creativiteit ontdekken door middel van drie verschillende bouw- en speelervaringen. Ze kunnen een Hamburger Monstertruck maken, deze ombouwen tot een off-roader of speelgoedtractortrekvoertuig of hun fantasie de vrije loop laten en alles creëren wat ze maar willen! Deze set moedigt aan tot fantasierijk spelen en is het perfecte december- of verjaardagscadeau voor elke jonge ondernemer of culinaire held.

Unieke, losstaande modellen

LEGO Creator 3in1 sets bieden gedetailleerde en realistische modellen die aanzetten tot fantasierijk spel voor kinderen van alle leeftijden. Deze sets zitten boordevol bouw- en speelmogelijkheden en stimuleren de creativiteit van kinderen. De Hamburger Monstertruck is slechts één van deze leuke sets die geweldige cadeaus vormen voor elke gelegenheid.

Urenlang speelplezier

Kinderen kunnen creatieve rollenspellen spelen met deze set van drie modellen in één. De Hamburger Monstertruck heeft vering, de off-roader is perfect voor ruw terrein en het speelgoedtractortrekvoertuig kan zware ladingen vervoeren. Maar dit speelgoed biedt meer dan alleen drie bouwopties. Kinderen kunnen deze modellen ook afzonderlijk of in combinatie met andere LEGO sets gebruiken, zodat ze oneindige speelmogelijkheden hebben!

Gedetailleerd actiespeelgoed

De hamburger monstertruck met zijn enorme wielen, werkende vering, opvouwbare trap en gigantische van stenen gebouwde hamburger op het dak is een geweldig cadeau voor alle gelegenheden voor kinderen van 8 jaar en ouder. Dit gedetailleerde actiespeelgoed is groot genoeg (ca. 19 cm hoog, 17 cm lang en 11 cm breed) voor serieuze foodtruckavonturen en wordt aangedreven door kinderfantasie! Het batterijloze speelgoed stimuleert de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en laat ze de vreugde ervaren van het helemaal zelf bedenken van leuke nieuwe verhalen.

Gemakkelijk te bouwen

Onze duidelijke en eenvoudige bouwinstructies zorgen voor enkele uren van plezier voor het hele gezin. Zelfs beginnende LEGO-bouwers zullen er geen enkel probleem mee hebben om deze geweldige set te bouwen. Dus open de doos en laat de bouwpret beginnen!

Hoogwaardige kwaliteit

Bij de LEGO Groep gooien we, pletten we, draaien we, verhitten we, bijten we, buigen we, bekrassen we en rekken we de LEGO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen - en dat is al zo sinds 1958.

Bouwvaardigheden

De LEGO Creator 3in1 Hamburger Monstertruck (31104) set is perfect voor jongeren en volwassenen die hun bouwvaardigheden willen verbeteren en hun creativiteit willen ontdekken. Het is het perfecte cadeau voor jonge ondernemers en culinaire helden. Dus waar wacht je nog op? Pak deze set, stap in en beleef een geweldige bouwervaring vol fantasierijk spel!

Koop de LEGO Creator 3in1 Hamburger Monstertruck set vandaag nog en ontdek je creativiteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (25-05-2023) € 89.99 (14-08-2024) € 76.61

Ook aanbevolen:

foto van lego set31046

Snelle wagen

foto van lego set31150

Safaridieren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.