Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Woonhuis en speelgoedwinkel 31105

De LEGO set 31105, Woonhuis en Speelgoedwinkel, is een perfect cadeau voor LEGO Creator 3in1 fans.
Deze set biedt de mogelijkheid om een gebouw met twee verdiepingen, een appartement, een speelgoedwinkel en een werkende raketattractie te bouwen.
Daarnaast kan de set ook worden omgebouwd tot een taartenwinkel en bakkerij of een bloemenwinkel.
Met gedetailleerde modellen, 2 minifiguren en een stenen vogelfiguur, is dit een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen.
De set stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen en kan worden gecombineerd met andere Creator 3in1 gebouwen voor nog meer speelmogelijkheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Woonhuis en speelgoedwinkel 31105 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 50.1501-08-2022

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
554
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
31105
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een LEGO® Creator 3in1 fan? Dan is de Woonhuis en Speelgoedwinkel (31105) set een geweldige keuze! Met dit bouwspeelgoed kunnen jonge bouwers urenlang zelf bedachte avonturen beleven en hun creativiteit tot leven brengen.

Deze set bestaat uit een gebouw met twee verdiepingen, een appartement boven en een speelgoedwinkel beneden. Maar dat is nog niet alles! Er zit ook nog een werkende raketattractie bij. Kinderen kunnen de set zelf ombouwen tot een taartenwinkel en bakkerij, een mooie bloemenwinkel met dakraam of iets compleet nieuws. Dit stimuleert hun fantasie en creativiteit.

De LEGO Creator 3in1 sets bevatten gedetailleerde, realistische modellen die eindeloze mogelijkheden bieden om te bouwen en te spelen. Het is daarom een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, of het nu voor kinderen of volwassenen is. De set bevat 2 minifiguren en een stenen vogelfiguur, waardoor er nog meer speelmogelijkheden ontstaan.

De set biedt maar liefst 3 verschillende bouw- en speelervaringen en kan worden gecombineerd met andere Creator 3in1 gebouwen om zo een complete LEGO® straat te creëren. Dit geeft kinderen eindeloos veel creatieve speelmogelijkheden en stimuleert hun verbeeldingskracht.

Het woonhuis met speelgoedwinkel heeft twee verdiepingen en komt met een stenen soldaat en kauwgomballenautomaat. Er zijn tal van andere details en speeltjes in de set te vinden, waardoor het een fantastisch sinterklaas- of verjaardagscadeau is voor kinderen vanaf 8 jaar.

De set is gedetailleerd en klaar voor meeslepend speelplezier. Het woonhuis en de speelgoedwinkel samen zijn ongeveer 20 cm hoog, 13 cm breed en 10 cm diep. Dit maakt het cool bouwspeelgoed, speciaal ontworpen voor serieuze avonturen en veel creatief plezier.

De LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Begin vandaag nog met het bouwen en herbouwen van elk van de 3 modellen. De gemakkelijk te volgen instructies helpen kinderen stap voor stap om door het bouwproces heen te gaan, waardoor ze trots zullen zijn op wat ze bouwen en veel zelfvertrouwen krijgen. Batterijloos speelgoed stimuleert de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen en laat hen bovendien de vreugde ervaren van het zelf bedenken van leuke nieuwe verhalen.

Kortom, deze LEGO® Creator 3in1 set is een geweldig cadeau voor jong en oud. Het biedt eindeloze speelmogelijkheden en stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen. Bestel vandaag nog en bouw de coolste creaties met deze Woonhuis en Speelgoedwinkel set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (24-05-2023) € 50.15 (02-08-2022) € 45.08

Ook aanbevolen:

foto van lego set31075

Avonturen in de wildernis

foto van lego set30581

Tropische papegaai

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.