Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimte Rover Verkenner 31107

Maak een eindeloos aantal ruimteavonturen mogelijk met de LEGO® Creator 3in1 Ruimte Rover Verkenner (31107).
Bouw een gedetailleerde speelgoedrover met cockpit, laboratorium/leefruimte, kraanarm en vering.
Inclusief robot, alien en astronaut minifiguur.
Bouw daarna een ruimtebasis of ruimteschip.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Batterijloos en eenvoudig in elkaar te zetten.
Perfect cadeau voor bouw- en fantasiefans.

Waar is LEGO Ruimte Rover Verkenner 31107 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 49.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
510
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
31107
lego insiders punten icoon
375
punten

Ga mee op avontuur in de ruimte met de LEGO® Creator 3in1 Ruimte Rover Verkenner (31107) speelset. Ontdek de mogelijkheden van deze gedetailleerde speelgoedrover met een cockpit, laboratorium/leefruimte, werkende kraanarm en vering. Samen met de kleine robot met beweegbare armen, de bouwbare alienfiguur en de minifiguur van een astronaut zorgt deze set voor uren fantasierijk speelplezier.

Met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset krijg je maar liefst 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw eerst de Ruimte Rover Verkenner en laat daarna je fantasie de vrije loop om deze om te bouwen tot een ruimtebasis met een kleinere alien of een ruimteschip. De mogelijkheden zijn eindeloos en kinderen kunnen ook hun eigen ideeën en creaties bouwen.

Deze LEGO Creator 3in1 sets bieden meerdere gedetailleerde en realistische modellen om de creativiteit van kinderen van alle leeftijden te stimuleren. Kids kunnen bouwen en spelen zoveel ze willen, terwijl ze telkens weer hun eigen creaties en fantasiewerelden ontdekken. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de grenzeloos creatieve modellen en plezier.

De set geeft kinderen de mogelijkheid om 3 verschillende modellen te bouwen: een Ruimte Rover Verkenner (31107), ruimtebasis of ruimteschip, om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere sets. De set bevat ook een minifiguur van een astronaut voor nog meer speelplezier. Kinderen kunnen hun bouw- en speelvaardigheden ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop laten met deze geweldige set. Zowel jongens als meisjes vanaf 8 jaar zullen dol zijn op deze set.

De Ruimte Rover Verkenner is ca. 17 cm hoog, 20 cm lang en 11 cm breed. Dit spannende actiespeelgoed bevat niet alleen een heleboel geweldige details, maar is ook groot genoeg voor serieuze avonturen. Batterijloos speelgoed helpt de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen te versterken en laat kinderen genieten van het zelf bedenken van nieuwe verhalen.

Met de eenvoudig te volgen instructies is het in elkaar zetten van deze set kinderspel, waardoor kinderen trots kunnen zijn op wat ze bouwen en daarbij veel creatief plezier beleven. Geef kinderen eindeloze mogelijkheden om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen tijdens het spelen met LEGO Creator 3in1 sets. Dankzij de vele bouwmogelijkheden van deze coole ruimtespeelset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

LEGO bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Deze LEGO Creator 3in1 Ruimte Rover Verkenner (31107) set is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor ieder kind dat van bouwen en fantasie houdt. Haal de set uit de doos, bouw de Ruimte Rover Verkenner en laat je fantasie de vrije loop gaan. Wie weet wat voor avonturen je allemaal gaat beleven in de ruimte!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 54.90 (30-07-2022) € 48.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set31126

Supersonisch straalvliegtuig

foto van lego set31036

Speelgoedwinkel en Supermarkt

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.